Съвет за хранителна добавка

23.12.12
10:57

Здравейте! На 23 години съм. Висок 178, тегло 65 кг. Тренирам от 2-3 години, когато мога общо взето. В момента имам възможност обаче около 2-3 месеца да съм напълно редовен с тренировките и храненията, затова моля за съвет за хранителна добавка. Преди месец изпих една опаковка гейнер Scitec Mass 2270 гр, като тренирах само street и дръпнах едва 2 кг, докато силата ми се качи доста. Сега ще имам възможност да тренирам във фитнес редовно. Гейнер ли да си взема отново или нещо друго ще е подходящо, тъй като почти нямам никакъв опит с добавки и не разбирам. В тренировките може да се каже че съм напреднал. Кофи и набирания широк хват правя с по 15 кг тежест на кръста. На лежанката вдигам 70. И за да не правя друга тема да попитам и за друго. Ръцете ми изостават, като маса, иначе имам сила. Тренирам ги с по 2 упражнения по 3 серии, но много натоварващи (да успявам да правя 10,8,6 повторения едвам). Трябва ли да променя нещо там? И в последната година и повече може би не тренирам крака. Важно ли е много, че пропускам тази тренировка, за цялостното развитие на тялото например и покачването на маса. Целта ми е достигане на 75 килограма. Бил съм толкова и се чувствам страхотно. Благодаря предварително!

23.12.12
12:31

Започни да правиш тежки клекове.
Парите които си отделил за добавки ги дай за храна.
Успех!!

23.12.12
18:38

Мерси! НО както казах в момента имам възможност и да хапвам правилно и стабилно и да ходя редовно на фитнес, затова искам да си взема И добавки.

23.12.12
19:31

Липсата на ден за крака говори доста обидно за теб. Явно е модерно да не се правят, но вие си знаете най-добре. Две упражнения за 1 мускулна група са малко, особено при положение, че си изоставащ. И може ли да кажеш как разбра, че изостават ? Добавки искаш, а с колко пари разполагаш месечно ? Колко време искаш да ги приемаш ?

23.12.12
20:38

казано от cheetah cheetah на 23.12.12, 18:38:

Мерси! НО както казах в момента имам възможност и да хапвам правилно и стабилно и да ходя редовно на фитнес, затова искам да си взема И добавки.

В такъв случай си купи витамини и рибено масло.
Още веднъж - Успех!

Мнението беше редактирано от Алекс Д. на 23.12.12 22:00.

24.12.12
11:12

казано от AgBOKATA на 23.12.12, 19:31:

Липсата на ден за крака говори доста обидно за теб. Явно е модерно да не се правят, но вие си знаете най-добре. Две упражнения за 1 мускулна група са малко, особено при положение, че си изоставащ. И може ли да кажеш как разбра, че изостават ? Добавки искаш, а с колко пари разполагаш месечно ? Колко време искаш да ги приемаш ?

Крака реших да почна да правя и клекове, защото знам че са много важни, но съм студент по принцип и нямам много време за фитнес, но сега до края на февруари съм свободен напълно, което отговаря и на другия въпрос “колко време искаш да ги приемаш”, до тогава нямам проблеми с нищо (вкл. пари). След това ми става натрупано ежедневието и ще го мисля по-натам. Може да се върна на 3 упражнения за ръцете, както ги правих преди време. А как разбрах, че изостават :D Просто се поглеждам в огледалото и виждам  , че ръцете са ми най-малкия мускул и стоят като клечки покрай тялото. Докато имам добре оформени гърди за килограмите ми и гръб. Краката също са ми слаби, като цяло имам слаби крайници.. Мерси за помощта и на двамата, но добавки съм решен да си взема, даже днес в 2 отивам, ако някой ме посъветва дотогава ще съм благодарен! Ако не най вероятно ще си взема засега 2 кг от същия гейнер.

Мнението беше редактирано от cheetah cheetah на 24.12.12 11:13.

24.12.12
15:33

После да не се чудиш, че си качил само 2 кг. въпреки невероятните магически добавки.

24.12.12
16:30

http://www.livetolift.com/2010/03/10/най-добрите-суплементи/

:)

24.12.12
19:00

Наляхте ме всички хубаво, но аз си взех днес от същия гейнер 4 кг и половина. За 2 месеца и нещо ще имам в които имам възможността да се храня както трябва и да тренирам. Включвам крака, увеличавам упражненията за ръце. Ако някой се интересува ще пиша пак след 2 месеца резултатите :)

24.12.12
22:30

Няма да е зле да напишеш какъв е бил резултата. Защото аз за гейнърите съм чувал и добри и лоши неща. Аз самия съм пил гейнър - наистина нищо особено като ефект - не очаквай някакви супер резултати. Единственото, което беше при мен като ефект, че ми помагаше да се вваше ъзстановявам по-добре и ми допълваше калориите от храна :)

17.02.13
22:38

Почти 4 кг съм качил вече, а имам още за около 2 седмици. За този период от който започнах да го пия направих 2-3 прекъсвания по 3-4-5 дена без тренировка и без да пия гейнъра, защото бях в сесия и имах много натрупани изпити.
ИЗВОД: “Разбирачите” от по-горе да си спестят коментарите по темата занапред. Изключително трудно качвам килограми и това си е повече от добри резултати за мен! Ако и със следващата опаковка кача 4-5 кг, ще си достигна желаното и оптимално за мен тегло. Силата също ми се качи доста и естествено много помага за възстановяването. Но по-значителни резултати започнах да получавам, като смених тренировъчната си програма с такава с по-малко серии и повторения, но с по-големи тежести. Тренировката ми стана по-кратка, но определено е по-качествена и по-ефективна.

18.02.13
13:46

Мани ги кво говорят тия, ами следващия път си вземи 6 кила гейнър, за да качиш не 4кг ами 6 направо.

21.02.13
11:27

И какво му е лошото на това г-н Ирония? Или г-н Химия би ви отивало повече?

22.02.13
13:44

Просто следвах твоята логика, която естествено е грешна, нелогична, неоснователна и т.н... (разбирай глупава). ;)

22.02.13
14:55

И какво е глупавото? Виждам, че си се хванал за думите ми че не ме устройват 2 кг качени от 2 кг гейнър. Устройва ме обаче, ако продължавам да си качвам така. Капка по капка, вир става :) А вие си хейтвайте, колкото искате ;)

22.02.13
15:58

Не ме устройвало? Напротив, затова те посъветвах да си купиш направо 6-7 кила гейнър, та да качиш 6-7 кила, да не си играеш на дребно.. ;)

22.02.13
17:50

По-мое мнение и т’ва си е игра на дребно.Направо купувай с чувалите и догодина на Мр.О. те чакам.

22.02.13
21:51

Всички сте големи разбирачи тука

БО

03.04.13
19:18

Пробвай Mex Size Max, гаранция че ще качиш. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1