M E X Size Max

24.12.12
16:55

Какво мислите за този гейнер?
По съставките в етикета е на нивото , дори превъзхожда,другите известни гейнер.
Има 60 дози и е на нормална цена,6800 грама като 30% от сухата маса е от протеин.

25.12.12
21:07

По етикет пудрата е отлична. Балансирана и достатъчно калорична за да стане един стабилен шейк. Цената в крайна сметка е реална, тъй като в тези пудри няма активни съставки (или поне не много), а макронутриенти, като въглехидратите със сигурност не са скъпа суровина.

БО

06.01.13
15:24

В момента го използвам и мога да кажа, че в комбинацията с креатин монохидрат става нещо страшно. Поздрави! :)

BT

17.01.13
18:20

Съдържанието му е много добро. Няма захари, а напротив - сложни въглехидрати, което от голямо значение. Стига за цял месец, докато другите гейнери се изпиват за 2 седмици, а като цена са и по-скъпи. Поздрави

EP

22.01.13
10:55

Другият месец ще го тествам и ще кажа мнение, но на етикет е трепач.

Здравейте, днес си купих този геѝнър и бих искал да попитам нещо - сложих 3 м.л. (така ме посъветва момчето в магазина)  в около 400 мл вода. Получи се нещо ужасно. Не успя изобщо да се разтвори, имаше вкус наглюкоза или ужасно сладка вода с пясък, едва течеше през шейкъра - супер гъсто, беше на буци и като цяло ужасно на вкус. Нормално ли е или някъде съм сбъркал? В последствие добавих още вода, но вкуса на пясък си остана?!? Така ли трябва да бъде? Има ли геѝнър, който да е добър на вкус, да се разтваря като хората?

Много ще съм ви благодарен за всеки отговор. Съвсем прясно съм се захванал да се занимавам и ми е още доста тъмно. Разчитам на вас и благодаря предварително!!!

Мнението беше редактирано от Георги Стоянов на 12.02.13 00:20.

БО

12.02.13
11:16

Аз лично го пия 2 мерителни лъжици в 300мл вода. Хубаво е да го разбиваш по-дълго време, ако нямаш решетка в шейкъра трудно се разбива. Прави така 4-5 приема по 2 мерителни лъжици и няма да имаш проблеми.

EP

13.02.13
11:33

казано от Evtim Petrov на 22.01.13, 10:55:

Другият месец ще го тествам и ще кажа мнение, но на етикет е трепач.

Вчера си го взех и веднага го пробвах. На етикета пише,че 4 мерителни лъжици са 1 доза, но аз започнах с половин доза в 300 мл. пълномаслено мляко и се получи сравнително гъста течност с доста приятен вкус. Не знам Георги Стоянов къде видя този пясък, но при мен няма такъв проблем.

Evtim Petrov, с вкус Ягода ли е твоя? Още не съм го пробвал с мляко в интерес на истината, може и с мляко да става за пиене, просто толкова ми стана ужасен, че си седи недокосвана торбата.

EP

06.03.13
10:11

казано от Георги Стоянов на 03.03.13, 22:58:

Evtim Petrov, с вкус Ягода ли е твоя? Още не съм го пробвал с мляко в интерес на истината, може и с мляко да става за пиене, просто толкова ми стана ужасен, че си седи недокосвана торбата.

Ванилията много ми допада, а с мляко е още по-вкусна.

14.10.13
19:10

Moже ли някой да ми прати линк от където да си го закупя? :)

11.05.14
20:15

какво бихте ме посъветвали.. 6 или 8 лъжици.... попринцип предпочитам да пия както трябва продукта пред пестенето му стига обаче да имам максимален резултат . Мерси предварително.

Момчето е написало, че е съвсем пресен в сферата на добавките и фитнеса. Спомням си, когато за първи път опитах протеин преди......много години, ми се стори като най-ужасното нещо на света,  а сега дори и неовкусените не ми правят впечатление. Споко, младеж, със всичко се свиква. Гейнера няма как да е гаден на вкус, защото въглехидрата много по-лесно се овкусява. Специално от този, съм пробвал 2-3 дози с вкус на ягода и ми беше супер вкусен.
Относно дозировката ви съветвам да не пестите, все пак хората не случайно са написали 4 лъжички че е дозата. В тях се съдържат определен брой калории и ако ще слагате по-малко се губи целия смисъл. Все пак целта е да се получи калориен излишък.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1