отслабване

25.12.12
15:47

Аз съм шофьор на камион и нямам много свободно време.Теглото ми е 110 кг. и съм висок 180 см.Моля дайте ми съвет как да се справя с килограмите.Имам само един дъмбел и много малко пространство.

25.12.12
18:08

Намали храната.

25.12.12
19:45

работя по 15-16 часа на ден и ям само вечер.

26.12.12
10:44

Виж са на 8 часа почиваш нали.Ако искаш движение през почивката правиш 20 обиколки около камиона,сваляш 3 гуми и пак ги слагаш и си пушка(това в кръга на майтапа). Предполагам,че ще ти е кофти да го направиш,за да не ти се смеят.Единствения начин е да си оправиш яденето.Почни да ядеш по често по малки порции.Лека полека изчиствай лошите храни и ги намали до толкова,че да сваляш по 3/4 кг на месец.Ако имаш желание все пак за тренировки,варианти с собствено тегло има много и може да се измисли нещо ;).

26.12.12
16:57

благодаря за савета ште разхварлям храненията а сас дамбела какви упражнения мога да правя

27.12.12
18:04

Само с него има упражнения,но все пак ще отслабваш трябва ти нещо по интензивно и натоварващо цялото тяло.Добави още упражнения с собствено тегло.Не знам какво е положението.Обясни по подробно с какво разполагаш.Можеш да измислиш някакъв лост за набирания,Кофички на пейка(стол),лицеви,клекове с някаква тежест...Идват ми такива идеи за упражнения,че целия камион ще използвам :)

Мнението беше редактирано от Васил Р на 27.12.12 18:05.

27.12.12
19:38

Железен си! Ами представиси лек автомобил отвътре само че камиона е по широко и има легло:)

28.12.12
13:09

Това ми ясно,знам какво има вътре много добре ;). Мисълта ми беше за външното пространство.Все пак ще тренираш когато камиона е спрял нали :).Не знам и на какво ниво си(тренирал ли си,не си ли),на колко си години.Най добре е да започнеш колкото се може по-бързо.Почни с елементарните неща.Лицеви,коремни,набирания,кофички,клекове,подскоци за кардио си вземи 1 въже и така.Тренирай 3/4 пъти в седмицата.И последно,но най-ВАЖНО е храната.Там е цялата истина ;).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1