Правилно ли е това, което правя, за да успея да сваля килограми?

Темата е заключена.

26.12.12
12:04

Здравейте, момиче на 18 години съм, 165 висока, 76 кг. От около месец тренирам по следната програма: първите 3 седмици ходих по 3 пъти в седмицата на фитнес, а последните 7-8 дни всеки ден. Като на една тренировка правя отначало 30 мин интервално кардио на пътеката, след това правя 3 серии х 15 повторения придърпване на вертикален скрипец с раменен хват, после минавам на Придърпване на долен скрипец отново 3 серии х 15 повторения. После взимам гирички от по 2 килограма и правя 3 серии х 25 повторения - повдигане напред за предно рамо;  3 серии х 20-25 - Сгъване за бицепс с гиричките (редуване на ръцете); 3 серии х 25 - едностранно трицепсово разгъване с гиричката зад глава; 3 серии х 15 - повдигане на ръце встрани с гиричките за рамо. След това минавам на краката: 3 серии х 15 - Бедрено разгъване; 3 серии х 15 - Бедрено сгъване; 3 серии х 25 - Затваряне на бедра на Абдуктор машина; 3 серии х 25 - Разтваряне на крака на Абдуктор машина. На някои тренировки правя и 3 серии х 10 повторения с 10 кг на пек-дек машината за гърди. И накрая на всяка тренировка завършвам с 30 минути интервално кардио на пътеката. Преди всяка тренировка пия течен L Carnitine. Всяка сутрин за закуска ям 2/3 кофичка кисело мляко с овесени ядки. 1-2 часа преди тренировка ям свинска пържола със зеле и моркови примерно, понеже тренирам в късния следобяд или вечер. И 1-2 часа след тренировка хапвам пилешко филе или сурови ядки. Гледам да избягвам да ям плодове. Това е менюто в повечето случей. Имам много воля и хъс, но имам чувството, че нещо не е както трябва. Всеки ми казва различни неща, които да правя и какво да ям. Прочетох хранителните режими тук, но не мога да определя кой би бил подходящ за мен и дали да продължавам с тази тренировъчна програма. Бихте ли ме посъветвали ? Много Ви благодаря !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1