Перфектният стак, Intermittent fasting.Мнения и препоръки.

26.12.12
18:05

Здравейте съфорумци и честита Коледа на патерици.
Отскоро замислям да си направя перфектният стак. Без много празни приказки ще дам малко инфо за мен : 1.77 70кг (изчистен, бивш дебелак) стаж в залата около 2 години и половина + солиден опит (колко да е солиден :D) със суплементиране и хранене.
Настояща диета:  [email=http://www.bb-team.org/forums/viewthread/65230]ЦЪК[/email]
Цел на стака е подобрена инсулинова чувствителност, издръжливост  и може би малко повече плътност.

Ето и продуктите, които смятам да вземам:
SAN NA-R-ALA
Primaforce Citrulline Malate
Primaforce Agmantine
Primaforce ALCAR ( acetyl l-carnitine)
ON Creatine Powder, Micronized
NOW Beta-Alanine Powder
Както и  стандартните omega 3, daily vits и green tea евентуално.

Въпросът ми е как най-добре да ги стакна, така че да извлека максималният им потенциал. Както и дозировките ,макар да имам нещо предвид, имам нужда още препоръки и съвети?

26.12.12
20:20

- Бих заменил продукта на SAN с InsoPro на Primaforce. Нищо лично, харесвам SAN , но в insopro-то имаш същата концентрация R-ALA в капсула, но повече капсули, а и казват, че биотина също влияе на инсулинувата чувствителност, а там има бая!
- Агматина е глезотийка, предвид цената, ефекта му, като активна съставка и количеството! Аргининчето дава повече пъмп, а съчетано с цитрулина сигурно ще е бомба!

27.12.12
16:40

Благодаря много, в San не е r-ala, a- n-r-ala, което малко по устойчивата формула,но какво мислиш за дозировката и най-подходящия прием на добавките?

Мнението беше редактирано от Kalchev на 27.12.12 19:19.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1