26.12.12
22:19
Здравейте!Имам дневник от година и затова няма да се спускам в подробности относно себе си.В момента съм 52кг.168см..От една седмица се опитвам да се придържам към въглехидратна ротация с цел поизчистване на още малко мазнини,не че имам голяма нужда,но много харесвам релефа особено на корема.Та въпроса и молбата ми е ако някой е изпробвам режима да сподели как действа и дали има доволни.Схемата която следвам общо взето зависи от работните ми дни без движение и тези с тренировка.работя 2на 2по 12 часа без много движение,като в един от дните правя хиит на гладно,в почивните дни имам тренировка с тежести+кардио около 60до 80мин.най-много и доста движение през деня.Гледам дните с тренировка да са РБД,а тези без или с кратка НВД.При РБД съм около 1500кал.като гледам да са равномерно разпределени,а при НВД -до 50гр.въглехидрати,100гр.протеини и 80-90гр.мазнини.За момента не ям месо и е малко сложно,но ям риба :) Мазнините са ми предимно от яйца,понякога млечни и ядки.Ще се радвам и ако някой сподели впечатленията си относно това дали може да се трупат мазнини от ядки-говорим за 50-80гр.дневно,дори при калориен дефицит.Въпроса е странен,но ме вълнува :)
26.12.12
23:55
Ядките са мноог хубава храна.Едва ли от тях ще се трупат мазнини при калориен дефицит.Имам един съвет премахни въглехидратите изцяло за 3 дни и увеличи мазнините. четвъртият ден зареди с въглехидрати и после пак.Така ще започнеш да чистиш по-бързо.
Благодаря за съвета!А дали е възможно 2 дена да съм на НВД,2 на РБД-примерно когато имам тренировка и така да ги редувам?Аз така или иначе не ям много въглехидрати дори и през РБД.А доколкото четох при НВД не се броят заленчуците,но това не е ли грешно?Тъй като само от тях може да си набавиш 50-60гр.въглехидрати,в една салата от зеле и морков не са малко като за НВД.Принципно не съм по бързите резултати,по-добре по-бавно,но по-качестевено :) Но все пак си мисля,че ако ядеш по доста ядки 100-150гр.на ден ще се трупат мазнини при някой,защото всичко е индивидуално.И може пък аз да съм от хората,които като прекалят с ядките и им се отразяват.Въпреки,че не е кой знае колко,но такива са ми наблюденията.Разбира се може да е имало повече въглехидрати и др.мазнини за да се получи така :)