Една нова цел

Здравейте !:) Може би ви е омразнало от такива като мен дето хабер понятие от фитнес си нямат но наистина имам нужда от помощта ви за това което съм решила да започна от Януари месец . Нека първо ви разказа нещо повече за себе си на 20 години съм 1.62 и тежа 59-60 кг наистина много се срамувам от този факт защото аз позволих да стигна до това да преличам на прасе . Имам си коремче като на бременна в 5 месец гаден целулит всеки ми казва че не съм толкова пълна но аз вече не се понасям . До 8 клас бях слаба като манекенка но от 8 клас започнах да ям и напълнях след това каквото и да правя свалям 2-3 и край . А не искам да бъда като баба Сплуза :D искам да бъда добре подържано и сложено момиче и да не ме е срам когато отида на плажа . Попринцип в момента се готвя за кандидастване в университет но иначе не ми е проблем да спортувам и да спазвам някакъв хранителен режим . Решила съм да започна да ходя на фитнес,плуване и тае бо и да си намеря някой хубав хранителен режим . И тук идва проблемът никога не съм стъпвала във фитнес а за жалост живея в малък град и има само един фитнес а инструктора я дойде я не дойде или въобще не идва . Просто ми се ще с 2-3 думи някой да ми обясни общо взето за какво става въпрос ще бъда много благодарна . И нека каза с времето осъзнах че прекаленото слабото е също толкова зле колкото и дебелото в момента се целя в нещо такова
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/382101_304810356297215_454224295_n.jpg
Просто ей така за протокола възможно ли е с много усилия за 6 месеца да се постигне нещо подобно?:D
Приятна вечер на всички :)

26.12.12
23:39

И за по кратко време можеш.Ако искаш съвети за трнировка и хранене специално от мене пиши ми съобщение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1