Добре ли е хранителният ми режим според вас?

27.12.12
18:35

На 15 съм. Тежа 65 кила, 168 см. съм висок. Започвам НВД + Кардио + Силови тренировки за месец-два за да сваля излишните килограми(не са много).
Ето и хранителният ми режим, който съставих. Бих се радвал да споделите вашето мнение по него:
07:00 -  ядки
10:00 -  банан
13:00 -  риба тон(консерва) + няква салата
15:30 -  преди тренировка 3 белтъка
17:00 -  пилешка пържола + салата

Мисля, че трябва да се направи на ново този режим, с тази храна ще свалиш със сигурност ама няма да е само мазнини, според мен ще се стопиш от всякъде, друг е въпроса защо на 65кг искаш да сваляш при положение, че е логично обратното.

28.12.12
12:53

Искам да сваля излишните мазнини и след това директно да почвам да тренирам за релеф, а не да качвам, след това да чистя и т.н....

28.12.12
13:43

Как точно ще тренираш за релеф ? :D
И как след като изчистиш ще започваш да правиш релеф ,до тогава какво ще си правил?
Храната ти има ли 1000 калории или няма?

28.12.12
22:02

казано от AAAA BBBB на 27.12.12, 18:35:

На 15 съм. Тежа 65 кила, 168 см. съм висок. Започвам НВД + Кардио + Силови тренировки за месец-два за да сваля излишните килограми(не са много).
Ето и хранителният ми режим, който съставих. Бих се радвал да споделите вашето мнение по него:
07:00 -  ядки
10:00 -  банан
13:00 -  риба тон(консерва) + няква салата
15:30 -  преди тренировка 3 белтъка
17:00 -  пилешка пържола + салата

Не си обьрквай тялото на 15 -моля те ))))
тенирай си и си яж -когато му дойде времето ще действаш мьлниеностно))))))(muscle)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1