Декстроза от Пикадили

29.12.12
03:40

Пиша защото никъде немогат да ме разберат какво търся като кажа декстроза.Единствено в пикадили се сетиха,че може и да имат когато им казах глюкоза на прах.Казаха ми че имат ‘’Гроздова захар - Глюкоза” 500гр. на цена 2 и нещо.Искам да попитам това ли е обикновената декстроза която се използва след тренировка.Питам защото мисля че съм чувал че има от царевица или от нещо друго а може и да се бъркам.Гроздова захар добре ли е за след тренировка ?

Човек винаги има накъде да се учи. Сега разбирам, че глюкозата я наричат още и гроздова захар. Та, да, това е глюкозата, която ти трябва.

До преди няколко месеца и аз си купувах глюкоза от Пикадили. Струва около 2лв. за 500гр., съдържа около 75гр. въглехидрати на 100гр. продукт, намира се около щандовете за здравословни храни и изглежда ето така

Преди изглеждаше малко по-различно, но може и да са сменили етикета.

Разгледай и темите в търсачката. Има бая и съдържат още полезна информация.

Поздрави,
Тишо

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 29.12.12 08:24.

29.12.12
13:24

Това беше отговора който ми трябваше.Изчерпателен и полезен.Мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1