Какво да Правя?

AC

12.05.05
16:46

Тренирам от 5 месеца. Пия Аминокисилини на БиоГЕин и Ел- Карнитин тежа 71 Кг и съм висок 1.75м. Но за тези 5 месеца няма почти никакав ефект кажете какво да правя за да стана релефен и някаква диета да пазя със Аминокисилините и Ел- Карнитина.За да направя горе долу добро тяло до Август месец  :oops:

12.05.05
17:12

ами тренирам си нормално,до август са три месеца,ще имап напредък,но не виждам какво има до орелефяваш на тези килограми и тази височина,предполагам си доста слабичък

12.05.05
18:14

Що пък си решил,че трябва да сваляш кила с аминокиселини.Отделно Л-Карнитина не се комбинира с фитнес.Ако искаш да използваш Л-Карнитин ти трябват още добавки.Препоръчвам ти да си вземеш некъв протеин.Има такива яйчни с 80-90% процента съдържание на протеини,които се използват от културисти в предсъстезателен период точно за орелефяване.Но трябва да се посъветваш с някой инструктор штото те той ше знае най-добре.А ти можеш да си тренираш и 5 години и да зимаш секви добавки ама ништо да не напраиш.Щом имаш пари за добавки,значи ше имаш и пари да платиш на некой инструктор да ти напрай програма с упражнения и хранителен режим(т’ва е мноо важно).Той ше ти каже кво да пиеш за да се орелефиш.Но според мен също трябва първо да качиш кила и маса,щото си мноо лек.

12.05.05
18:56

Трябва добра диета, за да не губиш мускулна маса при кардиото. Чети тук и мисли кое е най-подходящо за теб.

AC

12.05.05
23:37

Мне не сам слабичак. Пълен съм. Имам много мазнини ама мускулите не са ми много големи. Пия аминокисилините за да ми нарастнат мускулите, а Л-Карнитина за да изгоря мазнините

13.05.05
17:45

Ми аз съм висок колкото тебе.И на килограми съм колкото тебе,а пък нямам грам мазнина.И не съм с кой знае колко големи мускули.Имам предвид,че трябва да качваш още.И земи се посъветвай с фитнес инструктор.Той ше знае най-добре.Ама да разбира от това наистина.

13.05.05
18:39

Ако седиш и се чудиш, “Що така станА бе...” нищо няма да измислиш, вземи прочети за диети и тренировки за изчистване. Иначе ще продължиш да се чудиш...

УСпех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1