Типичната жена едноморф.

Темата е заключена.

Привет на всички :)
Трудно събрах смелост да си направя дневник, но е крайно време вече.
Та към въпроса/проблема - Аз съм на 21 години, към текущия момент съм 60 кг. ,165 см висока и от всичко което съм чела - аз съм типичния Ендоморф. Не си мисля че имам едър кокал или тем подобни глупости, точно обратното имам леки кости. Проблема е, че супер бързо качвам и в частност - не мускули. От около 3 месеца ходя на фитнес почти всеки ден - да, имам прогрес с техника и тежести, но не и с килограми. На всякъде пише - не търси бързи резултати - към 90 дни не ми се струва много бързо, но не споря.
  Искам да питам - как да си преизчисля калориите и съотношението в храната и как да си променя програмата за да сваля примерно 7 кг без да губя мускули.
А ето я и програмата:
1ден - Кардио, Корем
2ден - Гърди
3ден - Крака
4ден - Ръце
5ден - Кардио, Корем
6ден - Рамо, Трапец
7ден - Гръб

31.12.12
01:48

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744 Може също да се позамислиш относно тренировките ти. Не е зле да имаш почивен ден :) Успех.

fire.is.my.nature

31.12.12
12:10

Програмата ти е много зле. Без почивка ендоморфът в теб ще изяжда по 4000 кал. дневно :Д

Попълвам си дневника по-скоро за да си почеша егото, че съм успяла :)
Вече съм 52 кг, на цената на бая изгубена мускулна маса, но това е поправимо. Вече е топличко, затова ми е кеф да се разхождам по бански и да мина покрай огледало.
Не съм променяла програмата си от предния път когато писах, просто вкарах кардио сутрин, когато имам възможност, а първите килограми трябва да призная ги свалих към февруари по най-тъпанарския начин - почти с глад.
Започвам да вкарвам тук таме какви глупости върша, защото знам, че тук със сигурност ще намеря адекватни отзиви (nod)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1