01.01.13
16:50
Работя в Младост 1 А и живея близо до бул. Никола Петков в Княжево. Търся фитнес зала с добро съотношение цена качество някъде около офиса, дома или по пътя между двете. Не е задължително да е на 5 минути ходене, просто да не е в другия край на софия и да си заслува паричките.
Също така да работи поне до 10 вечерта. Вече намерих Атлетик фитнес ( залата в Младост ) и фитнес център Плюс някъде около бул. Андрей Лябчев. Това са залите който са посочени на картата.
Предполагам има по богат избор, така че давайте предложения всякакви... :)
01.01.13
22:30
В Младост 1А първо до фитнес Атлетик се намира още една фитнес зала под един от блоковете на гърба на “Пътеките”. Фитнес “Топ фит” също в квартала - той се пада срещу спирката на МВР-академия в Младост 4 - малко по-навътре между блоковете е залата - тя е доста голяма и работи до късно със сигурност ходил съм и са някъде до 22 или 23 часа не съм сигурен. В Младост 1 зад спирката на ХМС има зала - фитнес център Младост се брои. В Младост 3 до Кауфланд и до магазин Деница(срещу Макдоналдса) има фитнес зала - тя е доста добра откъм оборудване и цени. В 125-то СОУ също има зала - тя е доста евтина, но е малко по-хард кор зала. Също залата срещу магазин Била(до клона на банка ДСК в Младост 1) тя е доста прилична и в момента има някакви промоционални карти, поне според табелата пред залата, не знам със сигурност.
Това на пръв поглед около маршрута, по който минаваш в Младост :)