18.01.14
13:47
Здрасти, Вики (F)
Бях забравила, че идваш в Пловдив - как мина семестърът? Как е Пловдив ? :)
Ето координати на залите, в които ходя :
1) Фитнес Интенс - много приятна, спокойна зала, хората са супер, уредите са нови и поддържани. Намира се на центъра... на 20м от един бардак... “City Place” мисля, че е сега, преди беше “Папараци”.
2) WOW Sport Facebook и WOW Sport сайт : високоинтензивни, функционални, кондиционни тренировки - треньорите са един път, залата е светла, чиста и приятна, и се намира в кв. Христо Смирненски. От центъра има няколко варианта за директен транспорт.
3) Ева Спорт - Зумба, степ-аеробика, пилатес и т.н. Както вече съм казвала, докато работи тази зала, никога не бих стъпила при други инструктори по Зумба. Намира се до паметник Съединение.
Много си ги харесвам и трите, затова ти ги написах, в случай, че ти се доправи нещо такова :)
——————————————————————————————————————————————————————————-
Да се поотчета за тая седмица :
Не ходих по зали, само вкъщи - 20 минути ХИИТ с по 20 минути йога разтяжки.
Изпити, неспане, после много спане, после преводи, празници... Храната ми беше зле, но нямах възможност да си приготвям, затова хапвах каквото мама и К. ми дадат, без да връщам много-много.
Днес : фъстъци, пъжола, салата, сирене, много чай и вода.
Оххх семестъра мина... сесията тепърва започва..тежичко си е да ти кажа.Колкото до фитнесите,които ми написа,мерси много но май ми идват далече..но явно е така в големия град ;д; аххаха Стига съм ти спамила дневника ;д
18.01.14
16:09
Ти в кой квартал се намърда?
М, спами на воля, то и без това напоследък нищо не се случва из тоя дневник :)
24.01.14
10:11
Вместо да сипя мъдрост само по другите дневници, викам малко и в моя да метна, хехе :))
Тая седмица съм завидно гадно болна - толкоз болна не съм била от дете сигурно. Е, два дни беше големият зор, като го отприщих с един ЗУмба клас, където на 20тата минута щях да издъхна и просто спрях. Преборих го, ама още кашлям и не мога да дишам много, та пасувах с тренировките. Правя скъщи само разни нискоинтензивни, тип Пилатес, клекове, напади, коремни преси - всичко със собствено тегло, за да може хем да не се разпадна, хем да не се задъхвам особено.
С храната много-много не внимавам, щото ме мързи да си готвя, страшно съм отпаднала и имам много работа.
Следобед ще ида до доки да ми чуе дробовете, че ми мирише на пневмония.
Много ми се тренира (u)
Вместо да сипя мъдрост само по другите дневници, викам малко и в моя да метна, хехе :))
Тая седмица съм завидно гадно болна - толкоз болна не съм била от дете сигурно. Е, два дни беше големият зор, като го отприщих с един ЗУмба клас, където на 20тата минута щях да издъхна и просто спрях. Преборих го, ама още кашлям и не мога да дишам много, та пасувах с тренировките. Правя скъщи само разни нискоинтензивни, тип Пилатес, клекове, напади, коремни преси - всичко със собствено тегло, за да може хем да не се разпадна, хем да не се задъхвам особено.
С храната много-много не внимавам, щото ме мързи да си готвя, страшно съм отпаднала и имам много работа.
Следобед ще ида до доки да ми чуе дробовете, че ми мирише на пневмония.Много ми се тренира (u)
Аз съм същата,но още държа фронта и не стъпвам в аптека. Жуля по 5л чай липа на ден и към 40люти чушки за три дена :)
Оправяй се бързо :)
24.01.14
10:22
То и аз не съм пила кой знае к’ви лекарства - вит. Ц и два-три пъти АЦЦ 600, ‘щото буквално щях да припадна на няколко пъти от недостиг на кислород... К’о беше т’ва чудо, не зная, ама всеки втори се оплаква от същите неща. Дано се разкара по-бързо от въздуха :)
То и аз не съм пила кой знае к’ви лекарства - вит. Ц и два-три пъти АЦЦ 600, ‘щото буквално щях да припадна на няколко пъти от недостиг на кислород... К’о беше т’ва чудо, не зная, ама всеки втори се оплаква от същите неща. Дано се разкара по-бързо от въздуха :)
Отвара от овес и ечемик, от бял оман, от динени семки сушени ще ти отворят дробовете. Може да погледнеш в интернет как точно се приготвят. Инхалации със сода също.
В краен случай пий един кленбутерол,след около 30-50 мин ще дишаш по-добре. По-добре е отколкото да ти изпишат АБ :)
Мнението беше редактирано от Juls на 24.01.14 10:31.
25.01.14
11:23
Как се правят инхалации със сода?
Няма кой да ми изпише АБ (ако т’ва значи антибиотик). Вчера бях при джипка - викам й, че се притеснявам от усложнения с белия дроб и затова отивам (боли ме гърбът като дишам и кашлям)- да ме чуе и ако трябва да ме прати на снимка, ако трябва да изпише нещо (в краен случай, щото все пак нямам намерение да ви лиша от блестящото си присъствие заради една пневмония, примерно) и тя : Ааааа, к’ва снимка, бе, дете, нямаш нужда от облъчване, дробът ти е наред, пий вит. Ц, малко АЦЦ и котешки нокът, и си 6 :D
Затова си я уважавам. Почти никой си няма веги-еко-грийн-суровоядящо-йога-фънкшънъл-трейнинг джипи :D
Така като гледам, чичо вирус май влезе в комбина с ПМС-а и биполярното ми Аз се развърша :D :D
Имам си салата, яйца, извара, пържола и... ако ми се прииска нещо сладко - мама ми донесе Киндер шоколад :D
Не пуша, гади ми се само като помириша.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.01.14 11:44.
25.01.14
20:02
Да се отчета финално :
Камен ми направи много вкусна, люта супичка - пилешка :). Винаги ми я прави, когато не ми е добре и винаги ми се отразява чудно :)
Сега сестра му ще идва на гости с пържоли, нямам идея за гарнитурата.
Лека :)
27.01.14
08:47
Добро утро!
Понеже вече съм в топ форма, реших да си направя един чалиндж и ако се разкисна по някакъв повод, направо ще затворя дневника и ще ида да се гръмна. :)
Ето какво ще представлява:
ME vs. ME Challenge
27.01.2014-23.02.2014
1) Храненето максимално чисто
- никакъв джънк
- никакъв алкохол (освен чаша вино, не всеки ден)
- никакви цигари
- поне 1,5л вода дневно
2) Минимум 5 тренировки седмично
- 3 за сила и кондиция
- 2 кардио
- Йога - при всеки удобен момент
3)50 клека с 10кг всяка сутрин
4) 50 лицеви опори всяка сутрин
5) 5 минути планкове всяка сутрин
6) Активни почивни дни - с много разходки и поне 40 минути йога
7) Когато е възможно, ще добавям йога към другите тренировки
:)
П.С. Мацката на картинката е егати яката! :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.01.14 08:48.