04.01.13
00:22
Здравейте , аз от скоро съм с диабет 1 ,като в рамките на две седмици в момента на разболяването ми аз ослабнах с 17кг , преди да заболея бях 71кг ,сега минаха 3 месеца откакто се разболях и в рамките на тези 3 месеца успях да си възвърна само 5 кг. Идеята ми в момента е да почна отново фитнес както преди и да възтановя формата си ,но за жалост бавно се качват кг и за това мисля да го сачетая с протеинова програма ,но се натъкнах на един проблем ,не всички протейни могат да бъдат приемани от диабетиците,тъй като съставките като захари,въглехидрати и други вдигат захарта ,поради този проблем с който се сблъсках Ви пиша ,ако някой знае какъв протейн мога да приемам при това положение ,в което се намирам бих се радвал да чуя съвети от вас .
И по възможност ,ако има протейн който мога да приемам ,ако знаете такъв ви моля да го посочите в коментара Ви .
И целта ми е да кача кг ...
04.01.13
12:47
Направи си хранителен режим съобразен със здравословното състояние и целите ти, не ти е нужен протеин, за да си набавяш нужното, малко са марките на които можеш да се довериш за състава на пудрите и не си заслужава да го разбираш по трудния начин
04.01.13
14:10
Според мен точно за захарта едва ли биха написали нещо различно на етикета от това което е действително защото им е ясно какви могат да са последствията за диабетици.