Усещането за парене на хранопровода?

04.01.13
00:47

Значи от 1 месец насам само вечер усещам някво парене на хранопровода? Момче на 15 години съм. На някой случвало му ли се е ? От какво може да е ?

Благодаря

АЧ

04.01.13
08:24

Да не би да са киселини ?

04.01.13
11:09

Най-вероятно са киселини и аз имам същото като прекаля с храната или понякога някой храни не ми понасят и веднага се получават киселините :)ю
Все пак обясни какво точно става , по време на храна ли е ? Само когато преглъщаш ? След ядене ?

Киселини :)

04.01.13
23:24

Това може да е симптом на най-обикновен гастрит, но може тези оплаквания да са причинени от язвена болест или  гастроезофагеален рефлукс.
Това усещане кога се появява - скоро /1-2 часа например/ след като си се хранил или по-късно през нощта?
Когато се появи, колко време трае?
Имаш ли паренето някъде другаде или само в областта където би трябвало да се намира хранопровода?
Приемаш ли нещо за да ти минат оплакванията?
Има ли някой от роднините ти с гастрит, язвена болест или други болести на стомаха?

05.01.13
14:28

Ами само вечер 1-2 часа след последното хранене.. И трае докато не си легна и на сутрината го няма.. Паренето е само в областта където се намира хранопровода. Нищо не приемам и не знам какво.. Ами никой от роднините ми няма гастрит или азвена болест и болести на стомаха.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1