Изчистване на коремната преса

04.01.13
15:58

Здравейте,
Имам нужда от съвет както за хранителен режим, така и за тренировки. Не искам да ставам тип култорист, а искам да изкарам коремната преса. Не ям хляб, сладко и пържено. За тренировки - като за начало само кардио тренирам (колело, бягане и спорт - футбол) като по-нататък, след като изчистя корема малко, мисля да започна и коремните преси. Бихте ли ми казали дали правилно съм се насочил и как и по-колко трябва да тренирам (имам на предвид, че всяко тяло реагира по различен начин на тренировките и диети.

Другото, което много ме интересува е: когато се нахраня, корема много ми се издува и каквато и коремна преса да имам ще се скрие. Може ли това нещо да се коригира с тренировки и диети...тоест да не ми се надува корема когато се храня? Благодаря предварително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1