Кой е вашия хранителен режим? За информация с анкета.

Здравейте, понеже наскоро гледах предаване в което участваше Милко Георгиев, та реших да пусна тази тема. Като цяло нямам намерение да си сменям хранителния ми режим. Просто преди време имаше мода или нещо подобно и повечето бяха на ВМ НВД. Мисля че наскоро се забелязах бая хора решиха да пробват въглехидратната ротация.
Ще се радвам да разбера колко процента от хората във форума на какъв хранителен режим са. Също ще съм благодарен всеки да сподели нещо като отзиви за неговия режим и защо точно на него се е спрял.

Идеята на темата е не да се превърне в спор, кой хранителен режим е най-добър или подобно. Идеята е всеки да сподели лични впечатления от хранителния си режим, защо се е спрял на него, дали е доволен и дали е постигнал исканите цели.

Като подчертавам тук не е мястото за спор за ЦК, войнска или друга диета. Интересуваме по-точно съотношението на хранителните вещества.

П.С. И да започна първи. Аз съм на зърнена диета ям каквото видя и каквото ми се прияде. Съобразявам се само с количествата. Този начин на яденето го причислявам към ВВД. По-често ми се преяжда шоколад, или бисквити отколкото пържоли...

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

05.01.13
00:07

И аз съм на ВВД. Следвам няколко принципа:
1. Ограничавам джънка (не е хич без “гадните” храни, но колкото може по-малко)
2. Във вечерята избягвам въглехидрати. Основните въглени са ми през деня.
3. Сладкото съм ограничил до 2 лъжици мед на ден и плодове (банани и мандарини)
4. Не ям хляб

Тия дни обаче горните принципи паднаха геройски в борбата с всичките манджи :D

Мнението беше редактирано от Петър на 05.01.13 00:08.

05.01.13
00:18

От това което съм пробвал- а съм пробвал не малко режими- чисто визуално и композиционно ротацията е била най-добре. Показатели в залата съм имал добри на всички режими , така че тялото се адаптира.

В момента съм на нещо де да знам и аз какво- повечето дни фаствам 14-16 часа- предимно ВМ-НВД и на няколко 4-5 дни имам 1-2 дни с повече въглени- чувствам се супер и съм нормално мазен кат за мен.

05.01.13
00:22

Храня се циклично, така съм си свикнал от отдавна. Доскоро бях на ВВВ диета(1 година, дава много, но...), от 31-ви спазвам ВМ-НВД.

И аз се храня циклично(от около 3 години). Като се замисля спадам към високите въглехидрати, ама нещо зимата усещам, че не ми идват добре, и ще налазвам май мазнините или най-много да ги въртя въглехидратите. Иначе гласувах за ВВД.

Преди бях на РБД, но в момента съм на ВВД като избягвам сладкото и джък фоод-а. Тъй като съм хардгейнър и ектоморф реших да мина на ВВД преди два месеца, за резултати ми е малко трудно да говоря но от към сила нещата доста бързо се оправят.

Въглехидратна ротация отбелязах, макар да не ме бива в стриктното й спазване. Стремя се в тренировъчни дни да наблягам на повечко въглехидрати, а в нетренировъчни да са по-ниско.

Отделно в нетренировъчните дни гладувам малко повече, пропускам закуската, която присъства в тренировъчните дни и направо обядвам.

05.01.13
10:44

Oт лятото съм на ВМ-НВД.

05.01.13
10:57

Аз гласувах за въглехидратна ротация.Наистина е доста разнообразен и даващ добри резултати режим,дори и да не го спазваш 100% стриктно.И аз се стремя в тренировъчни дни да хапвам повече въглехидрати,а когато почивам ги ограничавам до някой плод и зеленчуци и гледам да съм на ОКБ,за сега е доста добре,въпреки че не съм най-стриктна :)

Evtim Petrov

05.01.13
11:07

Ям по усет, но по анкетата най-много се доближава до въглехидратна ротация. Имам дни с 200 гр. въглехидрати и 150-200 гр. мазнини, имам и дни с 300 гр. въглехидрати и 100 гр. мазнини и т.н.

Noctis Caelum

05.01.13
11:24

Умишлено ли не си поставил РБД в анкетата?

05.01.13
11:59

Аз съм на ВМ-ВВД зърнена ротация :D
Много дава откъм чиста мазнинна маса :D

Мнението беше редактирано от gotcha на 05.01.13 11:59.

05.01.13
11:59

циклично for the win

казано от Никола Фингаров на 05.01.13, 11:24:

Умишлено ли не си поставил РБД в анкетата?

Не не е умишлено, но забравих за РБД, извинявам се. Беше късно и след като я пуснах се сетих. Но с редакция не мога да редактирам анкетата. Ако някой от операторите могат да я редактират и добавят РБД да го направят.
Ако не може, тези които са на нея да си напишат като коментар и смятам че пак ще се получи една извадка по-колко процента са на даден хранителен режим.

05.01.13
13:35

Аз съм с РБД режим. Действа ми супер, защото съм ендоморфен тип и при ВВД много бързо омазнявам.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1