Тренировачна Програма Според Телослужението Ми

06.01.13
13:21

Здрасти на всички :) Първо искам да Благодаря на всички които споделяха опита си, и ми даваха съвети в предишните ми теми. Преди да мина на въпроса ето малко инфо за мен: На 17г сам тежа 63-65кг висок сам 170см, имам три месеца стаж в домашни условия тренирах 4-ри дни в седмицата разполагам с два дъмбела по 10кг един крив лост и лост за набиране който се закрепя за вратата. И сега към въпроса понеже нямам опит в фитнеса но съм се навил да започна да тренирам постоянно каква програма да изпълнявам, какви упражнения да правя, как да се храня и всичко друго от което ще имам нужда да знам :) За сега се стремя към покачване на мускулна маса, а после ще гледам за релеф. БЛАГОДАРЯ :) пп: Ето и снимки на тялото ми в момента.

Темата беше редактирана от Dimitur Yordanov на 06.01.13 13:22.

06.01.13
13:23

1

Мнението беше редактирано от Dimitur Yordanov на 06.01.13 13:23.

06.01.13
13:24

2

06.01.13
14:07

Хранителен режим си избери от тук - http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi . Според мен, започни няколко месеца с кръгови тренировки, а след това можеш да се прехвърлиш на тази - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/64048 . Успех ти пожелавам и не се хвърляй от рано на сплитовете.

06.01.13
14:12

Еми явно искаш да покачваш мускулна маса. Аз в самото начало като започнах да ходя на фитнес, схемата ми беше следната:
Понеделник- гръб и рамо
Вторник- гърди
Сряда- почивка
Четвъртък- бицепс и трицепс
Петък- крака и трапец
За всеки мускул правех по 3-4 вида упражнения на различни уреди, 3-4 серийки. И почивката ми между различните упражнения беше 5мин. Наистина голяма почивка, а не стандартната по 2,5мин. А между сериите 30сек.
Хранителният ми режим не беше кой знае какво (а и съм студент). Просто избягвах газираните напитки (аз даже газирано не пия заради гърлото) алкохола също избягвах. Гледах да имам повечко хранения, пилешко месо, картофи и тн.
Иначе сега тренировъчната ми програма е съвсем друга.
Не съм от големите разбирачи, спорта ми е хоби. Добре ще е и други хора да те посъветват за да извлечеш максимална полза.
:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1