Постоянна мускулна треска

Здравейте,
може би вече има доста подобни теми, но и аз ще си напиша постинга:
Въпросът ми е: Нормално ли е да има един трениращ постоянна мускулна треска. Поне аз винаги тренирам до откат. До последно възможно повторение. Е, не правя много серии и не винаги с тежести.
Например тежки упражнения без тежести за мен са: набирания, напади напред за квадрицепси, повдигане на пръсти на един крак, лицеви опори със събрани ръце. Тези упражнения според мен са достатъчно тежки за напомпване и увеличаване на маса и без тежести.
Тази постоянна мускулна треска има ли някакви отрицателни последици, въпрек че на мен ми харесва когато ме боли мускулът. Имам усещане, че съм свършил добра работа.

Темата беше редактирана от Стефан Стефанов на 06.01.13 14:11.

06.01.13
17:30

Не си единствен за мускулната треска. 
Тренирам ли даден мускул само веднъж седмично и след това имам поне 2-3 дни треска. Важи за всички мускули. Най-много да се случи да нямам мускулна треска на прасеца, бицепса или рамото. Но гърди, гръб и квадрицепс винаги.
Kачване на маса с тия упражнения, дето си ги изброил.... :x Не че е невъзможно, но има и по-бързи, лесни и доказани методи

Мнението беше редактирано от introducer на 06.01.13 17:31.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1