10.01.13
00:41
А бе въпросът е много прост. След като фаствам в период от време 18-20 часа и ми е увеличена инсулиновата чувствителност дали би било същото дали ще ям например бял ориз (около 75 ГИ) и пълнозърнести макарони (с по около 40-50 ГИ) като имаме разбира се,че случаят с ориза е когато не фастваш,а другият с макароните когато фастваш.Дали се постига същият ефект ? Има ли някакво проучване,което да показва нещо подобно? Не е нещо,което може да се усети толкова лесно,освен ако не е крайно (случвало ми се е в чийт ден лятото като изядох един пай и около 20 обикновени вафли исках да ида до магазина да си взема нещо,но бях кат” труп и легнах да спа[а тамън бях станал преди 1 час :D] и се събудих чак след около 5 часа-това след 21 часов фаст)
Трябва да се измисли някакъв начин,защото е малко трудно хем да не седиш гладен,хем да си спазваш както трябва режима,за това търся повече фибри,та дори и след тренировка.