13.05.05
12:20
Искам да питам дали ще мозе да намаля ефекта на ароматизация ако зимам успоредно с Бионабола и Нолвадекс?
13.05.05
21:45
Абе пич неразбра ли че анаболните стероиди не са за теб! Ти си на 14 години бе! Почти съм сигурен че нямаш и стаж в залата повече от 2 години ( ако въобще имаш такъв ). Какво, искаш да ти пораснат женски гърди да ти спре разтежа и да се пристрастиш ( психически, поради крехката ти възраст и малкия ти опит ) към “вълшебните хапченца” ( този израз вече изтърка зареди такива като теб :lol: ) - давай назоби се! Голям мъж ще станеш! Намери някакъв друг начин за да си избиеш комплексите, по-безопастно ще бъде да почнеш да се биеш редовно...
П.П. Ако случайно си решил да се занимаваш сериозно с това или да ставаш профи, я карай по лека, тренирай още 3 години и чак тогава се почвай!
13.05.05
23:20
абе ще ми се че даже и за фитнес ти е ранко амааа...Са можеш да хванеш плуването яко и да пиеш Фанта... :)
Знам че сега ще почнат да се пускат коментари че тая възраст е идеална да се правят мускули, ама аз така мисля и за мене съм си прав!Ами че той сигурно още няма косми по п*а*т*к*а*т*а !
Абе пич, ти тренираш от месец и пишеш, че имаш гинекомастия (малка, но имаш), ако почнеш да вземаш няма да ти казвам какво ще ти се случи! От такива като тебе на спорта му излиза лошо име! За един месец тренировки не се посяга към суплементи ти стероиди ще взимаш! Прочети на сайта какво пише за тях и почни да ядеш и тренираш Предлагам на модераторите да заключат темата!
14.05.05
08:31
Я вземи прочети:
http://www.bb-team.org/articles/000283.php
да видиш, че гинекомастията е сред сравнително безопасните странични ефекти.
15.05.05
14:55
абе младеж то ми не е работа ам каде си тръгнал да зобиш
първо си оште малък до колкото разбрах второ нямаш стаж в залат
и трето абе ше си сасипеш живота ше станеш кат оня от писмото
кат искаш потренираи потренираи па земи пии протеин креатин
земи малко трибестан няма нужда да се трожиш със стероиди
все пак предполагам не си тругнал да се састезаваш а тренираш за здраве