11.01.13
18:45
Понеже не ми е особено вкусна(взела съм си изсушена на прах)и се чудя как да я ям, реших да попитам дали тук има хора,в чието меню присъства (wasntme) .Знам,че е най-известно прибавянето й към смутита и фрешове.Ако някой е пробвал различни варианти или е намерил начин да я хапва към ястията си,ще се радвам да сподели! :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.01.13 12:21.
12.01.13
02:20
#1
Лесна е за консумация – може да бъде добавена в мляко - кисело или прясно няма значение, овесени ядки и в почти всяка една напитка. :)
Мнението беше редактирано от Ангел Колев на 12.01.13 02:22.
То е лесно да се добави, ама не е толова лесно да се изпие :D
Иначе, да - добавянето и към течности 1 - улеснява усвояването; 2 - избягваш момента с двойният недостатък на спирулина в храната - разваля вкуса и освен това отслабва действието и.
Да,наистина е лесно да се добави,но никак не е приятно на вкус.Онзи ден се опитах да я добавя в сурови бонбони ама едва не (puke) -никак не беше хубаво.Мисля да опитам да я слагам в сок от грейпфрут.Може би с киселината му няма толкова да се усеща този водораслов вкус.А иначе се надявам да не е проблем ако се пие заедно с МСМ :)
20.01.13
11:14
#4
Просто разтвори спиролината в чаша вода и я изпий на екс с ясната мисъл, че правиш добро нещо за себе си. Сещаш ли се за поговорката “трай баба за хубост”. :)
28.04.13
02:01
#5
Хмм,много малко мнения за една добавка с такава сила! Ама верно си е доста гадничко за пиене (dull) Дъщеря ми го нарича ‘’вещерски чай’‘-зеленият чай,в който слагам и спирулина (nhappy) и днес дилемата беше-тя да си изяде руколата от салатата,при условие,че аз пък утре ще пия от странното нещо хахах. От сега се подготвям психически. Та,предложението ми е ,ако някой има опит,хора,пишете!