11.01.13
23:40
Здравейте.
Отдавна съм регистрирана,но само чета.От днес,реших,обаче да започна и свой дневник. Излишно е да казвам,че ББ-тийм е любимото ми място:)
На 30 години съм,с едно дете на 4 години:)
Тренирам вкъщи.
165 см висока,53 кг /качих около 5 кг за последните 3-4 месеца и не мога да ги сваля,а на 48 се чувствам най-добре/.
Качих ги,защото правя сериозни грешки в храненето и се надявам вие да ме упътите.
От началото на годината ,започнах да си записвам с какво се храня и как тренирам,но тук ще споделя само днешния ден,за да не стане дълъг чаршаф:)
Не закусвам,обичам всичко,не съм капризна,изобщо даже. Понякога съм много лакома и преяждам /то и за това не мога да смъкна тези кг/
Имам 2 гирички от 5 кг и кростренажор и едни допълнителни тежести,които се закрепват от по 1 кг /слагам ги на китките или на глезените / и една щанга,направена от някого,но ми идва някак си къса и досега не съм я ползвала.:)
Тренировка сутринта:
Тренажор около 5 минути,разтягане и други махове.
Лицеви от колене 3*10
Флайс с гири 3*10
Избутване на гири от лег 3*10
Пуловър 3,*10 /май така се казваше,с двете гири над глава,които се спускат/
Глутеус-мост -3*30
Глутеус-ритник-3*20
Плие .3*30
Планк 2* 30 секунди,Страничен -на всяка страна по 40 сек
Завърших с 20-25 мин кардио,стречинг
Към 20:00,това
http://www.youtube.com/watch?v=aCNAE_RGEIY
Скачането без въже,че нямам.Бърпитата с подскок.
Храна
3 варени яйца,100 гр сирене,
1 малък банан,3 портокала,
мусака около 200 гр,
задушени зеленчуци -чушки,моркови,гъби,кромид/голяма порция си беше/
тиквени семки,но печени,около 50 гр.
Вода към 2 литра и нещо.Няколко кафета с мляко.
Тренирам всеки ден.Е,случва се да пропусна някоя мързелива неделя,но гледам да покарам малко кроса в такива дни.
Въпросът ми е-може ли всеки ден да тренирам различните мускулни групи-Днес гърди,утре гръб,рамо ,бицепс и пр.? Или това е грешка ? Понякога прекалявам с яйцата...Случва се по 4 на ден да ям. С картофите -също.Не мога да кажа,че спазвам някакъв нисковъглехидратен режим,напротив,просто избягвам тестено и сладко,както и газирано .
Искам да ги махна тези кг,които очеизвадно отидоха в долната ми част на тялото -задник,брич,бедър;)))
Тези дни ще кача и снимки.
Лека вечер от мен.:))))
12.01.13
14:57
Привет .:))))
До момента храната
3 яйца,зеле с моркови,маслини,пуешко филе
банан
След малко ще има само кардио ,вероятно към 30-40 минути,планкове,стречинг.
Ще съм на парти довечера и храната ще е малко,но питие ще има,така че,ще редактирам.(d)
Алоха