BlackJack или No-Xplode?

12.01.13
18:03

Кой дава повече  енергия  и кой натоварва повече черния дроб и колко време може да се пие тоест от седмица до месец... Доколкото разбрах BlackJack имал вредни съставки вчера го пробвах да ви кажа не почуствах кой знае какво биваше-а един пич ми каза да пробвам No-Xplode бил много по ефикасен от Jacka ТА какво е вашето мнение за продуктите... Погледнах из сайтовете който ги продават и видях че имат разлика в цените но не знам за качеството ??

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.01.13 11:11.

12.01.13
19:28

казано от REANIMATION9 на 21.12.12, 14:52:

184-5 см висчина 70-71 кг  15години
тренировачен опит 2011-2012 октомври до декември 20\\2011\2012 януари до март 15 наддадено тегло от 50 до 65-70 кг за този периот

Така като гледам не си за нито един.

12.01.13
20:31

Не случайно пише, че е силно непрепоръчително да се употребява от лица под 18 години, ако си решил да тестваш защо е казано да не се пие от непълнолетни ще си една пробна мишка която на 20 години може да е бъбречни и чернодробни  проблеми в най добрия случай!!!

12.01.13
21:08

Мен Black Jack-ът (Новата Формула) ми харесва.

Казваш, че не почувства нищо, а цяла доза ли изпи, на гладно ли беше, колко време преди тренировка?

Black Jack-ът има 2 формули. Едната е старта, която съдържаше дериват на метилхексамина, наименуван като екстракт от здравец. Не знам дали това е “вредната съставка”, за която става въпрос, но е факт, че присъстваше в много буустери, а сега Black Jack, а и някои други имат нови формули, в които този екстракт от здравец го няма.

Сам можеш да потърсиш за метилхексамина, екстрака от здравец (geranium). Също може да прочетеш и за другите съставки, които са вътре как действат - дали са вредни или не.

Като цяло много неща могат да повлияят зле на черния дроб, но мисля, че повечето пъти проблемът идва от вземането на по-големи дози от необходимите от хора, които се надяват, че ще направят баниците по-бързо.

Мнението беше редактирано от Hardcore на 12.01.13 21:10.

12.01.13
22:00

И да му обеснявате и да не му обеснявате пак ще си купи бустер защото е модерно и не е дорасъл умствено. Истината е такава ...

13.01.13
00:21

казано от AgBOKATA на 12.01.13, 22:00:

И да му обеснявате и да не му обеснявате пак ще си купи бустер защото е модерно и не е дорасъл умствено. Истината е такава ...

Какво му е модерното-после пиш пиш и го няма. Трябва ми просто когато нямам сила уморен съм да има ннещо което да ме повдигне да не губя ден тренировка пример скоро започвам да ходя редовно и  в един месец съм 12-14 пъти на фитнес поне 2-3 пъти няма да мога да си направя хубаво тренировката и точно затова го искам да мога да ги направя както трябва а не еми сега тва неща нва неща немога и темподобни

13.01.13
02:39

казано от REANIMATION9 на 13.01.13, 00:21:

Какво му е модерното-после пиш пиш и го няма. Трябва ми просто когато нямам сила уморен съм да има ннещо което да ме повдигне да не губя ден тренировка пример скоро започвам да ходя редовно и  в един месец съм 12-14 пъти на фитнес поне 2-3 пъти няма да мога да си направя хубаво тренировката и точно затова го искам да мога да ги направя както трябва...

И мислиш, че бустера ще направи тренировката вместо тебе? И това още преди да си почнал да ходиш редовно? Що не си седиш у вас, така и така с тази мотивация в залата нищо няма да постигнеш.
Ще ходиш месец-два и после пиш пиш дриш дриш и го няма...

EP

13.01.13
14:07

Купи си mental booster и почни да четеш.

13.01.13
14:15

казано от Veso Pervazov на 13.01.13, 02:39:

казано от REANIMATION9 на 13.01.13, 00:21:

Какво му е модерното-после пиш пиш и го няма. Трябва ми просто когато нямам сила уморен съм да има ннещо което да ме повдигне да не губя ден тренировка пример скоро започвам да ходя редовно и  в един месец съм 12-14 пъти на фитнес поне 2-3 пъти няма да мога да си направя хубаво тренировката и точно затова го искам да мога да ги направя както трябва...

И мислиш, че бустера ще направи тренировката вместо тебе? И това още преди да си почнал да ходиш редовно? Що не си седиш у вас, така и така с тази мотивация в залата нищо няма да постигнеш.
Ще ходиш месец-два и после пиш пиш дриш дриш и го няма...

Ти да искаш сси стой у вас пусни шкембе и така да е аз не искам + тва съм си натураленн наложи ми се 4-5месеца да не ходя щото пътувам  и в новото учибище искат мн учене та още  си стоя с тялото което започнах да правя

Приятелю... хората, които наистина познават тази материя, няма да ти отговорят директно на въпроса. Не защото са смотани или се правят на много отворени, а защото продукт от този клас не е добра идея за теб. Имаш МНОГО неща да подобриш в режима си (храна, тренировки и почивка) преди да стигнеш до момента, в който ще имаш НУЖДА от азотен продукт. В момента такава нямаш. Ти още не си започнал да тренираш, а вече мислиш как няма да успяваш да се справиш и че вълшебното сокче ще свърши голямата работа. Дано в новото училище наистина изискват много учене, защото в старото са направили доста пропуски (личи ти по грамотността и желанието за четене). Готвиш се да дадеш пари за нещо, което няма да ти е от полза.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.01.13 14:23.

13.01.13
15:16

казано от REANIMATION9 на 13.01.13, 14:15:

Ти да искаш сси стой у вас пусни шкембе и така да е аз не искам + тва съм си натураленн наложи ми се 4-5месеца да не ходя щото пътувам  и в новото учибище искат мн учене та още  си стоя с тялото което започнах да правя

Когато аз съм тръгнал на фитнес приятелю, ти не си съществувал дори като блясък в очите на баща си. И оттогава си ходя редовно. И съм учил и средно, и висше, и съм работил, включително и на две работи (ежедневно от 8 до 17 и нощни два на два от 19 до 7)... Ако опиташ да осмислиш колко време в денонощието е това, ще ти стане ясно, че редовно се е случвало да ходя от едната работа направо на другата... И като изляза в понеделник за работа да се прибера в къщи чак в сряда вечерта. Обаче в сряда и четвъртък намирам време и си тренирам... И съм си натурален. И пътувам. И работя. И семейство имам. И две деца. Но не се оправдавам с това за мързела си. Азот (Експлоуд) съм пил за първи път преди две години (т.е. след 16 години стаж в залата, повече години от на колкото си ти в момента), и то повече от любопитство, а не за да ми направи тренировките. Ама ти нали си мега як, мега ангажиран и мега натоварен, може па да имаш нужда да го пиеш сега. Айде вземи си и пиши после как е, вдига ли щангата вместо тебе и лекува ли мързел...
ПП: ще взема да ти постна тренировките, че да го имат предвид и другите коментиращи, че тренираш хипер тежко, а и много смислено. И без това скоро не сме се смяли.

казано от REANIMATION9 на 21.12.12, 11:23:

Понеделник
Бицепс и Трицепс
Бицепсово вдигане  с дъмбели (май) 4-5с. 12 пов.  12-14 кг.
Б-сгъване 4-5с. 8-12 12-14кг.
Скотово сгъване с щанга  4xmax
Трицепс
Кофи 4xmax
Френско вдигане от стоеж 4xmax
Френско вдигане от лег 4xmax

Сряда
Предмишница , Брахиалис и Рамо
Разгъване на китка с дъмбел 4х12
Разгъване с щанга 4х12
Брахиалис- чукове 4х12-14
Разтваряне за средно рамо 4х12
Задно рамо 2-4х12-14

Четвъртък
Бицепс и Брахиалис
Вдигане на  дъмбели 4х12
Сгъване 4х12
Чукове 5х12

Петък
Гръб и Гърди.....

Наблягам върху растежа на ръцете

Най ме кефи предмишница и брахиалис в сряда и бицепс и брахиалис в четвъртък. Това са важни мускули, требе си да се тренират яко и задължително е двойна доза азот. А петък може да не пиеш, то гърди и гръб са маловажни, тренировката е лека, затова гледам и не смяташ за нужно да я описваш. Крака пък няма никаква нужда да се тренират, те развалят плажното тяло, стоят грозно, а и тряа мама и татко да ти купуват нови дънки. Айде от мене успех с азота. А и в живота.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 13.01.13 15:17.

13.01.13
16:17

No-xplode е най-добрия според мене. Първите няколко тренировки ще ги усетиш добре, но с времето организма ти ще свикне и ефекта ще намалее. Така, че не си мисли че това е някакаква магическа добавка, пиеш я и тя дига тежестите !
Veso Pervazov, като си толкова голям разбивач направи му една методика. Щом имаш 16 години стаж трябва да знаеш. Пича може да не разбира но това не означава да му се подиграваш, а да му обясниш къде греши.
Всеки е свободен и носи отговорност за действията си, ако е решил да ги пие ще го пие. На опаковката на продукта пише, че трябва да имаш 18-21 години, но според вас това дали ще го спре и щом са забранени до 18 години, защото може съвсем спокойно да си ги купиш от магазин, от нета.

Мнението беше редактирано от Max Power на 13.01.13 16:18.

13.01.13
16:43

казано от Max Power на 13.01.13, 16:17:

Veso Pervazov, като си толкова голям разбивач направи му една методика. Щом имаш 16 години стаж трябва да знаеш.

Що? С нещо длъжен ли съм му? Аз с каквото трябваше да му помогна го направих.
И не че нещо, ама са 18 години... нещо не те бива в сметките. ;)

13.01.13
22:20

Аз съм пробвал само Иксплоуда и не бих го препоръчал.
Ефекта е неестествен.

Честно казано вече съм против всичките тези добавки.

казано от Max Power на 13.01.13, 16:17:

No-xplode е най-добрия според мене. Първите няколко тренировки ще ги усетиш добре, но с времето организма ти ще свикне и ефекта ще намалее. Така, че не си мисли че това е някакаква магическа добавка, пиеш я и тя дига тежестите !
Veso Pervazov, като си толкова голям разбивач направи му една методика. Щом имаш 16 години стаж трябва да знаеш. Пича може да не разбира но това не означава да му се подиграваш, а да му обясниш къде греши.
Всеки е свободен и носи отговорност за действията си, ако е решил да ги пие ще го пие. На опаковката на продукта пише, че трябва да имаш 18-21 години, но според вас това дали ще го спре и щом са забранени до 18 години, защото може съвсем спокойно да си ги купиш от магазин, от нета.

Напълно съгласен съм с Весо. Прав си, че никой не се е родил научен, но има разлика от питане до питане, в повечето случаи арогантното поведение отблъсква. Относно добавките, малък, преди да започнеш да приемаш какъвто и да е вид добавки натрупай малко стаж в залата, прочети някоя друга тема и пробвай различни работи, така ще разбереш кое е добро за теб и кое не. Относно добавките походи в залата 8-9 месеца пък по-добре година, храни се правилно релаксирай и почивай пълноценно и тогава едва се замисли дали искаш нещо. През този етап ще натрупаш знание и ще разбереш, че фитнеса е от малкото спортове, които изискват повече познание отколкото практика. Засега пий протеинови шейкове, яж стабилно пък азотния бустер го заеби за по-нататък.
Поздрави!

30.06.13
11:21

Здравейте :) Знам ,че сравнението на фирмите BSN и Pure Nutrition е меко казано смешно ,но все пак ме интересуват мнения за но-експлоуда?Защото сега привършвам една кутийка от Black Jack-а и искам да си купя някакъв друг пред тренировъчен продукт.Джак-а го усещах леко в началото сега съм на една мерителна лъжица и половина и много леко го усещам след 30-мин като енергия :)

Колко пъти ще си говорим за това?

Към тези продукти организмът привиква.
Отделно от това ефективността на всеки такъв продукт е индивидуална, т.е. нещо, което при мен работи добре, може при теб да не работи (и обратно).

След като имаш нужда от системна употреба на предтренировъчен продукт, значи режимът ти има нужда от сериозни корекции.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.06.13 11:37.

30.06.13
12:03

Да кажеш, че Pure са смешни (само щото не си ги чувал, а БСН всеки ги знае от Рони) си ми ясен колко тренировъчен стаж имаш и дали имаш нужда от това....

30.06.13
13:40

казано от Миsh0 на 30.06.13, 12:03:

Да кажеш, че Pure са смешни (само щото не си ги чувал, а БСН всеки ги знае от Рони) си ми ясен колко тренировъчен стаж имаш и дали имаш нужда от това....

И по получения от теб отговор разбирам и ти колко си наясно със нещата.И по начина който пишеш ми е пределно ясно за какъв се имаш и мислиш :) Но все пак благодаря за не нужния ти и плитък отговор “мр.Олимпия” :) :D Поне Кольо Пияндето се опитва да ми даде някакъв кадърен отговор.И за твое сведение съм мнооого запознат със марката Pure… :) но не смятам ,че ти дължа каквото и е да обяснение

Мнението беше редактирано от garret gt на 30.06.13 13:42.

30.06.13
14:11

Аз съм пил само Експлода - US версията, която е с повече креатин и кофеин от ЕU версията. Лично за мен нямаше особен смисъл, тъй като при две мерителни лъжички, го усещах твърде слабо. Сега почнах да взимам ДММА чисто вещество, и установих че в комбинация с Експлоуда който вече ми е на привършване, вършат чудна работа. Но моят съвет е, изчакай известно време - примерно месец преди да почнеш с приема на подобна добавка, защото както казва Кольо - организма привиква, и съответно няма смисъл само да го товариш излишно.

30.06.13
15:50

Благодаря много за отговора.Просто от 2 седмици съм намалил въглехидратите до 1 гр/кг :) а и преди това гледах да ги няма много много и за това търся нещо малко от малко да ме вдигне :) иначе в момента съм на 2филии пълнозърнест хляб +4 цели яйца след това в останалите хранения имам около 400гр пилешко месо 150гр риба 1 кг салата 100гр сурови бадеми и около 30-40 гр сварен кафяв ориз :) и от там идва и това да нямам сила :)

01.07.13
00:17

Според мен ще е добре да се вмъква и бюджета към питането за дадена добавка. Иначе твърдо залагам на NO XPLODE 1 или 2. Относто Pure човече ти сериозно ли си вярваш ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1