Core Active Crossfire и Now CLA Etxtreme мнения?

17.01.13
02:06

Здравейте , взех този продукт от Сащ миналото лято
CrossFireSlick

Пия го от 1 седмина и нямам големи впечатления за момента ако някой знае нещо нека сподели.Целта на тази тема е основно продукта на Now .Моята цел и да изчистя излишните мазните и затова взех фетбърнера .Четох че CLA спомага за изгарянето на мазнините и спомага натрупването на маса.Въпорсът ми е струва ли да взема този продукт като допълнение към хранителния ми режим и фетбърнера.Ако някой има опит с него или с друг CLA продукт ще сам благодарен ако го сподели :) Аз съм на 21 години и имам натрупани излишни мазнини осножно ж областта на корема така че моят случай не е трагичен просто искам по- добър ефект.

Темата беше редактирана от emzo на 25.01.13 09:51.

EP

17.01.13
11:02

CLA съм пил само на PrimaForce и то в период на покачване (3-4 месеца). Това което забелязах е че не увеличавам мазнините, въпреки по-големият прием на калории. Предполагам че при сваляне ефекта ще е доста по-силен.

17.01.13
21:11

Няма ли някой да каже какво му е мнението за CLA или с кой продукт да комбинирам бърнера?

25.01.13
09:53

Става .... за харчене на пари.
Нясно ли си колко КЛА трябва да пиеш, за да има някакъв ефект ?

Мнението беше редактирано от emzo на 25.01.13 09:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1