18.01.13
15:52
Здравейте, обръщам се към всички със спешна молба и въпрос: След ходене на доктор след доктор, къде мога да намеря специалист невролог, който ще ми помогне за точна диагноза и лечение, което продължава вече 4 месеца без резултат. Болката е нетърпима и постоянна в целият десен крак в областта на мускулите и глезена без значение от това дали седя, лежа или ходя. Моля ви за предложения, които са извън Великотърновска област, тъй като тук не ми помогнаха. Благодаря ви предварително!
Владо
(анонимен)
26 юни 2010,
06:41
отговори
Боледувах от радикулит близо 10 години . Лекувах го с нагревки , разтривки и обезболяващи , докато не прочетох за едно упражнение : Стъпвате със здравия крак на стъпало на стълбище , болния го обтягате като да стъпите на долното стъпало и същевременно обтягате едноименната ръка на болния крак нагоре . С ръката от страната на здравия крак се придържате към парапета или стената . След няколко такива обтягания , нервът се освобождава и болката спира . Заболяването го получих на 28 години , сега съм на 59 и 20 години нямам проблеми с това заболяване - \”минава\” ми за половин ден , докато преди се влачех цяла седмица , въпреки лекарства , разтривки и нагревки !
Оценка
-2 +3
24.12.16
18:59
Владо , Господ здраве да ти дава благодаря за съвета . От години няма кой да ми оправи това което ти с два реда направи.