Силна болка в областта на кръста

Темата е заключена.

19.01.13
14:18

Привет на всички!Сигурно има и други такива статии,но няма начин!Проблема ми е такъв....на тъкмо навършени 14 години съм,тренирам волейбол от 5,преди около година се появиха болки в кръста,трениорката не обърна голямо внимание и каза,че е от пренатоварване.От началото на сезона(септември месец 2012) болките ставаха все по силни,отидох на лекар и ми казаха че имам разместен кръстен прешнел предписаха ми хапчета и вастун гел.Изпих хапчетата измазах фастун гела...болките продължаваха,но бяха много по-безболезнени!И етоо тук направих глупоста,вчета вдигнах едно момиче на раменете си тя е около 56 кг аз съм 58 на еднаква височина сме 1,71!Щуротията стана 30 мин. преди да влезнем на тренировка още при загрявката кръста започна много да ме боли,стисках зъби цяла тренировка,но дойде време да бия начален,на 3-тия начален болката стана непоносима неможех да ходя,боли цялата бедрена кост,толкова много боли че без дяа осетя почвам да рева от болки просто е непоносимо.Първо си помислих че е било само вчера защото неможах да загрея!Днес пак отидох на тренировка и болките станаха още по-силни!Обадих се на кинезетарапевката ми и казах,каква прототия съм направила вчера и тя ми каза с какъв акъл върша такива глупости.Четох из форомите,че такъва болки са симптон на дископтия или дискова херния,но силно се надявам да съм прештипана нерв :( Ако някои е има същия проблем ще се радвам да ми каже г/д как седят нещата.Просто немога да си представя да трябва да прилюча с волейбола.В понеделник отново съм на лекар,ще видим какво ще ми каже!Благоря предварително :)

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.01.13 14:49.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1