19.01.13
23:23
Търся добавки за сила.Намерих много, но не съм голям разбирач, така че ако може да помогнете с избора...Ако може да е хем по-евтино понеже не мога да отделя много от бюджета ми за това, но и да бъдат достатъчно ефективни.
Не съм сигурен обаче като какво ги търся - капсули или напитки, прахчета и всякакви разтворими. Ако може да е от магазина тук в сайта понеже смятам от тук да си ги поръчвам.
20.01.13
00:17
казано от Der Chef на 19.01.13, 23:28:
Като марка нещо? Има ли значение?
http://shop.bb-team.org/controlled-labs-green-magnitude
Ти от всички налични му препоръча най-скъпото :D
Обикновен монохидрат ще му свърши работа.
20.01.13
00:57
казано от CarnalK на 20.01.13, 00:35:
Ти от всички налични му препоръча най-скъпото :D
Обикновен монохидрат ще му свърши работа.
Прав си.Препоръчах му най-доброто,което съм ползвал.Пропуснах частта,в която споменава,че не може да отдели много от бюджета си.
Останах доволен от този монохидрат - http://shop.bb-team.org/optimum-nutrition-creatine-powder?sku=672
20.01.13
11:03
За моното няма значение от бранда важното е суровината да е креапюре.
20.01.13
15:46
Може да пробваш с азотен бустер.
В крайна сметка реших тази седмица да отида по магазините в града да видя те дали го продават това http://shop.bb-team.org/optimum-nutrition-creatine-powder?sku=672 , че да не се занимавам с доставки и такива...понеже повечето време няма никой у нас.... и да си ги купувам, а ако не ще си го поръчам и така.
Ако взимам креатин ще се надуя и ще спадна или ще трябва просто да продължавам да взимам и тренирам или ще си остане така както съм си направил тялото?
П.П. Извинете за двойния пост!
Препоръчания креатин на ОН е добър избор.
Вероятно ще качиш сила и ще се надуеш, а вече ако спреш да тренираш и приемаш креатин няма как да не спаднеш.
Има опция да си поръчаш добавката до офис на куриера и да отидеш когато ти е удобно през работното време и да я вземеш. Ще спестиш и пари ;)
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 20.01.13 23:15.
22.01.13
11:02
Креатин монохидрат или пред-тренировъчен буустър.
22.01.13
17:57
Fierce Domination, на SAN. Цената е около 100лв, но си струва. От обикновения креатин аз лично никаква реална полза не съм видял. Ако търсиш сила, това е. Но основното е да тренираш за сила, защото методиката е преди всичко. В случая даже храната не е толкова значим фактор.
казано от Ultima Ratio на 22.01.13, 17:57:
Fierce Domination, на SAN. Цената е около 100лв, но си струва. От обикновения креатин аз лично никаква реална полза не съм видял. Ако търсиш сила, това е. Но основното е да тренираш за сила, защото методиката е преди всичко. В случая даже храната не е толкова значим фактор.
Продукта има готино съдържание определено ! Обаче да дадеш 100лв за бустер.....
22.01.13
21:46
Той даже мисля, че не се води и бустер. Напомпване не съм видял, вярно, че тренирам изцяло силово и трудно ще се напомпя, но все пак, нито вени, нищо. Но от към сила не съм попадал на препарат, който да има подобен ефект. Не че съм пил много бустери и други подобни, но от видяното, това е най-доброто. За мен де, което не значи, че и друг ще е толкова доволен.
31.01.13
17:42
Вземи Арги Плюс и Кардио Хелт - невероятно добри, безвредни и особено за мъже полезни - за ВСЯКАКВА енергия и сила.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.02.13 07:42.
07.02.13
23:16
В момента пия Animal RAGE,доволен съм от продукта ,единствено не мога да заспя понякога и мисля,че е от него,но аз тренирам и вечер де ..
Така...след голямо разпитване на тукашните магазини реших, че ще е най-добре да взема http://shop.bb-team.org/optimum-nutrition-creatine-powder?sku=672 този продукт от тук и днес пускам поръчката...или утре...зависи....дали пак ще хвана Wi-Fi :D
14.02.13
00:18
От добавка за сила,накрая минахме на креатин..изгодно е какво..в крайна сметка главната цел на креатина е това.
Мнението беше редактирано от Ivan Oreshkov на 14.02.13 00:18.
14.02.13
22:17
Testosterol 250 на компанията Megabol.Това дава много сила.
Мнението беше редактирано от Brut Brutalov на 15.02.13 23:11.
04.04.13
18:48
Най-ефикасен с времето се е доказал креатин монохидрата. Заложи на него. Лично ти препоръчвам PrimaForce Creaform.
13.04.13
18:05
Още по добре ще бъде ако направиш комбинация с двата продукта Testosterol 250 и креатин.
15.04.13
11:17
Когато не ми е ден за тренировка и се чувствам скапан -това ми помага да направя уникална тренировка Много добър продукт за фокус,сила,напомпване и издържливост “CRAZE” Driven Sport .
15.04.13
11:24
Добавка за сила)) е правилна тренировка първо и после всичко останало...като вълшебните добавки са най-накрая.
15.04.13
18:56
казано от Ivo Ivanov на 15.04.13, 11:17:
Когато не ми е ден за тренировка и се чувствам скапан -това ми помага да направя уникална тренировка Много добър продукт за фокус,сила,напомпване и издържливост “CRAZE” Driven Sport .
Това си е доказан метод в практиката, също и недоспиването например. Тялото е подложено на стрес и отделя адреналин, който е катаболен хормон, но дава много сила. Най-мощните тренировки стават точно тогава, когато не би трябвало изобщо да се получат.
Е, не може да караш така дълго време. Това съм го разбрал от опит :)
18.04.13
10:55
За сила и издържливост и по-продължителна тренировка бих ви препоръчал BETA - ALANINE на PRIMA FORCE . Ако правя по осем повторения на лег до откас с него правя десет . Определено ми качва едно стъпало на горе (punch) (muscle)
18.04.13
11:14
казано от Ivo Ivanov на 18.04.13, 10:55:
За сила и издържливост и по-продължителна тренировка бих ви препоръчал BETA - ALANINE на PRIMA FORCE . Ако правя по осем повторения на лег до откас с него правя десет . Определено ми качва едно стъпало на горе (punch) (muscle)
Аз като изпия 2 ракии и ставам много силен )) А пък като смръкна-непобедим ;)
23.12.18
10:27
казано от Brut Brutalov на 14.02.13, 22:17:
Testosterol 250 на компанията Megabol.Това дава много сила.
От три дена го пия и съм много доволен. И трите последователни дни вдигам като още на втория увеличих килограмите и на щангите и на дъмбелите. Възстановяването след тренировка е чувствително по-бързо.