Продавам Гладиатор Kettler Classic 100

Темата е заключена.

20.01.13
23:44

Продавам въпросния уред. Състоянието, както личи и от снимките, е отлично.
При правилна употреба може да се направи много добра тренировка в домашни условия. Има дори приставка за крака.
Прибран заема площ по-малко от един квадратен метър.
Цена: 550лв.
Ето линк за нов: Комбиниран уред Classic

Телефона ми е: 0887508718 Търсете ме на него. От София съм.

Темата беше редактирана от Klechko на 09.02.13 12:18.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

08.02.13
23:31

Нова цена 540лв.

09.02.13
00:00

Това за 100лв няма кой да го вземе, ти му искаш 500…

09.02.13
12:16

Иска ти се на тебе лежанка, скрипец и уред за крака - накуп за 100лв., ама няма. В магазина е 1000.

09.02.13
13:03

Нали ако беха по 100 лева нямаше кой да ходи на фитнес , всеки вкъщи щеше да си тренира :D
ама ако е само уреда без тежестите , мисля че му е много 500 лева ...

Спорът за цената е лишен от смисъл, господа. Определянето й е изцяло право на продавача. Като не ви урежда - просто подминавате обявата и го оставяте той сам да взима решения какво да прави. Ако имате интерес към уреда (нещо, в което аз искрено се съмнявам), тогава аргументацията ви следва да е съвсем различна.

02.03.13
19:32

Линка,който си дал там модела е малко по-различен от твоя,а и уреда се намира чисто нов за 889 лева.Ако си навит 400 лева и го взимам.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1