Biogame84% vs Supermass 2100

RE

14.05.05
13:43

Кажете кой от двата е по добър за покачване на маса......ще го пия във комбинация със Трибестан !

Предварително Благодаря !

14.05.05
14:11

според мен supermass 2100 е по добър . (не го казвам от личен опит) но просто като чуя biogame и ми се повръща.

14.05.05
15:52

[quote author=“ERROR”]според мен supermass 2100 е по добър . (не го казвам от личен опит) но просто като чуя biogame и ми се повръща.

supermass 2100 е на биогейм...Аз съм го пил и бях доволен.По вкусен е от мегамаз на нутрим и не ми дразнеше стомаха ! Всичко е индивидуално иначе ! А за качване,качва се но трябва освен добавки и яко папане и почивка!

14.05.05
16:59

е незнаех че и то е на биогейм
но сам съгласен че трябва много ядене  :lol:

15.05.05
08:30

незнам какво сички толко го хвалят тоя 2100 ми тои е на 72 % само глукоза бе !?!?!?!?!?!

туи е другото
протеин 84% с балансиран състав и пълен набор аминокиселини (Аспаргинова киселина, Треонин, Серин, Глутаминова киселина, Пролин, Глицин, Аланин, 1/2 Цистин, Валин, Метионин, Изолевцин, Левцин, Тирозин, Фенилаланин, Хистидин, Лизин, Аргинин, Триптофан);
- въглехидрати;
- витамини (Витамин C 32.6 mg, Витамин B1 3.3 mg, Витамин B2 3.3 mg, Витамин B6 3.3 mg, Витамин B12 13 µg, Никотинамид 8.0 mg, Фолиева киселина 53.3 µg, Ca D-пантотенат 3.3 mg, Витамин Е 10.0 mg, Витамин A 833 I.U., Витамин D 133 I.U., Биотин 13.3 µg)
- микроелементи.

Аналитично съдържание за 100 g:——-тва е 2100
Въглехидрати - 72 g (глюкоза, малтоза, лактоза, декстрини)
Протеин - 23.7 g
Аминокиселини - 4.3 g

егати разликата има между тях нали ?хахахахахахаха :lol:  :P :wink:

ако питаш мен въпреки че има бая по знаещи хора от мен :lol:  бих си зел протеина и креатин и айде във фитнеса

RE

15.05.05
10:58

Ема и те и двата са на Biogame,но явно ще взимам Biogame 84%...

15.05.05
14:44

а така...правилно решение си зел :P 8)  по добре ходи малко да подигаш и си земи някав протеин и креатин и ако имаш пари и за глутамин и ще видиш че резултата няма да е мн далеч а и няма да е никак малък :twisted:

айде и както казват сички тук ... по-здрави :twisted:

RE

15.05.05
16:27

А комбинацията Трибестан + Протеин няма ли да е добра ?

CR

16.05.05
18:35

Мляко + Мед + Протаин + Креатин + якууу папкане = Билдър !!!
(Тапарва ше го пробжам ама казжат 4е е ТНЕ ВЕСТ !)

16.05.05
18:36

хмм не знам нищо за тоя трибестан :( но съм си чатил с ERROR (да се похваля :lol:  :P ) и той ми каза че наи добре да почна с креатин и протеин и ако имам пари и за амино и яко хапване и съм готов  :D и аз искам да качвам кила но ... няма да си зимам геинер няма много голям смисал ... са само чакам да почна една работа и отивам в магазина и .... сичко най хубаво и не мн мн скъпи за 160-170 лева ще си го зема :twisted:  така направи и ти ! ако можеш де ако ли не ... само креатин и протеин и тва е

айде ... и по-здрави

ZU

16.05.05
21:13

Ами аз неска си зех Супермас 2100 пробвах го. За сега което мога да ти кажа е поне е е вкусен ако не друго. За резултати кат го изпия :П

16.05.05
23:29

Е, да, толкова пудра захар как няма да е вкусен.... ама е само вкусен....

Как може да сравняваш гейнър със соев протеин.... соевия требе доста да го пиеш, че да ти дава толкова енергия, колкото ще даде супермас-а....

А иначе тоя трибестан за какво ти е? него трябва да го пиеш поне месец, с тия пари колко креатин и протеин ще купиш....

16.05.05
23:54

[quote author=“zulLl”]Ами аз неска си зех Супермас 2100 пробвах го. За сега което мога да ти кажа е поне е е вкусен ако не друго. За резултати кат го изпия :П

ако не се храниш непълноценно ще останеш удивен от ефекта му :wink:

17.05.05
16:08

леле ... не е истина .... малко по горе бях написал че тва е 72 % глюкоза ... са .. кво да кажа ако не яде човек достатъчно ... то глюкозата отива в мазно.... :lol:  :P то на ден тва колко да го пие човек .... ми има няма и 60-70 грама нали ... и ако не хапваш много яко нищо няма да качиш ! то организма ще го използва сичко веднага и нищо няма да качиш ...

и кат за капак е егати цената тоя супер масс 2100 ... тва нема да си го купя никога ! 7 или 8 лева беше за 500 грама ....

17.05.05
16:21

[quote author=“cRuSh”]Мляко + Мед + Протаин + Креатин + якууу папкане = Билдър !!!
(Тапарва ше го пробжам ама казжат 4е е ТНЕ ВЕСТ !)

мухахахахаххахахахаха :lol:  егати вица пич !!!

по скоро .... креатин+протеин+пилешко,орис,картови,пълнозърнест хляб,oвесени ядки,извара,яйца+амино+3-4 години тренировка и тогава може и да заприличаш на билдар

27.05.05
19:56

аз си взех 2100 на биогейм... искам да ви попитам как да го пия и по колко за сега го взимам по 30-40 грама след тренировка....

M_

27.05.05
21:54

[quote author=“martinello”]аз си взех 2100 на биогейм... искам да ви попитам как да го пия и по колко за сега го взимам по 30-40 грама след тренировка....

Аз го пия сутрин рано като статна ( на гладно ) и след тренировка пак ако го пиеш и вечер още по хубаво..  :wink:  Успех!

29.05.05
11:30

Вечер гейнъри не се пият,освен ако ще ходиш на дискотека и после мокротека трите тека :) ! Вземи яйчен или друг бавно усвояващ се ! Аз лично преди лягане добавки не пия ! Най-важни са добавките сутрин,преди и след трен ! За вечерта хапни повечко белтъчини !

29.05.05
13:32

Аз го пия сутрин рано като статна ( на гладно ) и след тренировка пак ако го пиеш и вечер още по хубаво..  :wink:  Успех!

по добре вечер преди лягане 30 грама протеин в мляко пиеш и си готов :D

29.05.05
14:34

Аз си пия МегаМас 2100 и ми се струва добър...тои съдържа креатин... доволоен сам и има приятен вкус..

RE

04.06.05
19:22

[quote author=“Honzik”]...А иначе тоя трибестан за какво ти е? него трябва да го пиеш поне месец, с тия пари колко креатин и протеин ще купиш....

Ауу бате прав си....то не е работа,това и милионер ше се разори...секи ден по 5 лева само за Трибулус. 5лв X 30 дена=150 лева на месец(и то само за Трибулус)...
Хах е в крайна сметка треа да се купува и протейн и креатин и оттам още 50-60 лева...200 лева на месец не върви,като се брой този Трибулус,и а  доста хора ми казаха че ефекта му е доста слаб(почти незначителен)....Та така че смело протеинец и яко папката и живо-здраво се надяваме на ефект  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1