23.01.13
10:52
Цел- сваляне на около 10-12 кг.
Протеин- 240 гр.
Въглехидрати- 96 гр.
Мазнини- 173 гр.
ОКБ- 2903.
Тегло- 95
Възраст- 15
Ръст- 1,82
Менюто ми е следното и ще помоля, ако имате някакви забележки/препоръки да казвате.
След ставане - Една Синта и малко ядки (най-често хапвам орехи или бадеми)
Силова тренировка с 20-30 минутки кардио.
Хранене 1 (след тренировка) - Една Синта, 100 грама овесени ядки, 400 грама нискомаслено кисело мляко.
Хранене 2(обяд)- 100-150 грама кафяв ориз, 200 грама пилешки гърди и една салата зеле и моркови, или домати с маруля и сирене.
Хранене 3- Сурови ядки
Хранене 4(вечеря)- Пилешко филе, 3 варени яйца и салата.
И преди лягане ям около 100 грама извара.
Храненията са ми в интервал ~3-4 часа. Ходя сутрин на фитнес тъй като съм все още 2ра смяна на училище.
23.01.13
10:56
Само в ориза на обяд въглехидратите са повече, от колкото трябва да са според принципите на този хранителен режим. Отделно от това имаш и 100 g овес. Това не е НВД.
Приемаш много въглехидрати изключи ориза и прави повече кардио докато сваляш от фитнеса няма полза
казано от PepesS на 16.02.13, 20:24:
Приемаш много въглехидрати изключи ориза и прави повече кардио докато сваляш от фитнеса няма полза
Разбира се , че има...иначе ще свали доста мускулна маса , а така като гледам с толкова калории ме съмнява целта му да е “чистене” и редуциране на теглото
Относно режима , не знам , мисля , че трябва да увеличиш мазнините и да намалиш въглехидратите.В момента и аз съм на ВМ-НВД , само че “чистя” , и карам по съотношение Б:В:М=35:15:50 , макар че до колкото четох не е хубаво да се кара по съотношения , заради индивидуалните нужди на всеки човек , но мисля , че ми се отразява добре за момента като цяло режимът
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.03.13 09:39.