24.01.13
13:09
Здравейте!
От доста време посещавам BB-Team, но така и не си направих Дневник,но ето че сега ще го направя.:)
Как започнах.. доста случайно,бях на 15 ,брат ми беше запален по фитнеса,а аз бях дебела..Повтаряше ми да ходя с него да тренирам,защото вече не съм малка и трябва да изглеждам добре..и така започнах със страх. След това започнах да чета статии върху тема Фитнес, винаги питах от коварите момчета в залата,от нашия инструктор и така доста научих,по цели нощи висях пред лаптопа и събирах информация . След всяка промяна в мен,се надъхвах повече и повече докато това не се превърна в моя начин на живот. Сега не мога да си представя живота си без фитнес зала. Научи ме да не се предавам,да бъда борбена и най - вече да бъда силна! Сега съм на 18, отне ми поне 2 години докато се адаптирам към всичко това,да се храня здравословно, малко и често, да пия вода(тъй като не пиех) и чайове, да тренирам правилно,да не се отказвам,защото някои от вас знаят как е..като изпаднеш в депресия и си мислиш,че няма да успееш да постигнеш целта си,но след това разбрах,че трябва да имам търпение,че нищо не се постига бързо и лесно. Сега помагам на даста хора в залата, винаги се опитвам да ги мотивирам и успявам и се радвам.Знам какво е когато човек не се харесва. :)