Лечение на ишиас .

27.01.13
01:27

Една сутрин станах с болки в кръста , които постепенно се усилваха и се прехвърляха по левия крак и така прегледа ме една съседка (мед. сестра ) и ми обясни какво може да имам . Симптомите напълно отговарят , ще ходя и при невролог тази седмица . Имам доста въпроси и моля ако някой е имал същата травма или е запознат с нея да ми помогне  ... Колко време продължава ? ; До каква степен трябва да се намали натоварването (ясно ми е , че ще трябва да направя почивка от фитнеса) ? ; Сериозна ли е травмата ? ; И някакво домашно лечение ? Знам , че не сте лекари , но все пак ако може да ме посъветвате нещо ще съм ви благодарен .

27.01.13
01:42

Ако в един момент загубиш и подвижност в крака (или в част от него) настоятелно ще ти препоръчам да се обърнеш и към неврохирург, не само към невролог.

Личните ми наблюдения са, че болката отшумява трудно и може да се проточи доста време. При всички случаи най-важното е да има поставена ЯСНА диагноза за причината. Ако нещата се задълбочат няма да минеш без ЯМР изследване.

Мнението беше редактирано от Storm на 27.01.13 01:48.

27.01.13
11:52

Засега има само болка , която е най-вече при изправяне (седя ли повече от 10 мин. нормално седнал , изправянето е много болезнено и трудно) , първа травма ми е и ще гледам да се отнеса сериозно към нея . Мерси за отговора .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1