Повторения маса скорост

27.01.13
19:27

Да започна така, изчетох всички теми за повторенията ,негативна позитивна част всичко, пробвах на себе си:
- По бързи от нормалните повторения, но освен че вдигнах  по тежки кг, нямах голям ефект върху мускулната маса, освен умора.
- Започнах сега наскоро да тренирам, малко по бавни повторения от нормалната скорост, покачих мускулна маса и то чиста, правя ги правилно с малко по малко кг и се получава всичко е ок, но четох че , бавните повторения, вредят на мускула разграждали го, и на тестостерона, и нервната система..Какво е вашето мнение по въпроса??
А ето така започнах с бавните повторения относно силата.

- бързи повторения , лег 100кг 8 пъти
- бавни повторения , лег 80кг 8 бавни начало
- сега 90кг на бавни повторения са ми леки, а на тегло съм същия само малко по релефен...

казано от Ahil Bogoravni на 27.01.13, 19:27:

четох че , бавните повторения, вредят на мускула разграждали го, и на тестостерона, и нервната система..

Сети се къде си го прочел и запомни сайта. Повече никога, никога не чети там.

Скоростта е нещо за напреднали. Трябва ти да знаеш, че трябва да контролираш негативната порция от движението и да имаш експлозивна позитивна. Друго не ти трябва да знаеш.

П.П. Това, което разгражда мускула, го гради после ;)

27.01.13
22:14

Благодаря приятел, абе осетих аз че като правя бавно повторенията хем по добре се напомпвам хем усещам болка след 1 ден, но лека, не мога да хвана мускулна треска, а слагам тежки кг

Carbohydrate

28.01.13
06:30

казано от Ahil Bogoravni на 27.01.13, 22:14:

Благодаря приятел, абе осетих аз че като правя бавно повторенията хем по добре се напомпвам хем усещам болка след 1 ден, но лека, не мога да хвана мускулна треска, а слагам тежки кг

Майк Менцер, където не го признават билдърите, така тренирал своите ученици и не само така. Има и още неща. Няма да ги обяснявам. Ако намериш книгата, прочети! Ако четеш руски, мога да ти пратя....Успех!

28.01.13
07:11

Не се бях замислял вървхо 2 те форми на упражнението.
Днес ще пробвъм гърди и трицепс
- Позитивна част бърза
- Негативна част бавна

да видя как ще ми се отрази

28.01.13
12:29

Виж тази статия, мисля че ще ти даде материал за размисъл.
Освен това, работата за скорост не върви с толкова повторения. Има такива специализирани протоколи. Зачети малко и ще видиш.

28.01.13
14:16

чел съм го, ми човек кво да ти кажа, моят извод по тази тема дето ми даде е , че трябва и бавно пускане и бавно дърпане, аз така правя, но днес ще опитам другото дето съм написал...

Днес пробвах
- Позитивна част бърза
- негативна бавна

Доста по добре се напомпах и даже сложих и повече кг, и се чувствам по бодър

Мнението беше редактирано от Ahil Bogoravni на 28.01.13 17:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1