29.01.13
01:03
Здравейте :)
Озаглавих така темата, защото прекъснах връзката с всякакви вредни храни и напитки окончателно :D
Аз съм момче на 19 години, 76 килограма, 175 см. Ходя на фитнес от около месец, но преди това имам 1 година и малко плътно опит в залата, след което 1 година прекъсване. Та сега се стремя да кача мускулна маса. Понеже не съм запознат с никакви истории с храните, започнах да чета. Четох доста, с цел да си създам сам хранителен режим. Та ето го моя режим :)
Закуска : 150 грама ориз, 2 яйца + мултивитамин
Късна закуска : Кисело мляко (1.5 %)
Обяд : 250 грама пилешко месо + 300,400 гр. Картофена салата(или вместо салатата 3 филии пълнозърнест хляб )
Следобедно хапване : 250 гр. извара
Вечеря : 250 грама пилешко месо + 300 грама боб от консерва
Преди лягане (към 23:00,24:00) : една консерва риба тон във вода. (150гр. е рибата вътре)
Според важната тема трябва да приемам около 3000 калории когато тренирам. Смятам, че до тук в режима си набавям необходимия протеин, но за въглехидратите не съм сигурен. По този режим съм 2ра седмица, не съм имал липса на енергия, дори напротив, имам повече енергия от преди.
Та, как ви се струва режимът ? :) Ще се радвам на отзиви, мнения, съвети, критики и т.н. :)
Темата беше редактирана от bootylu на 29.01.13 01:11.