покачване на мускулна маса

Темата е заключена.

29.01.13
15:45

здравеите на вси4ки имам следия вьпрос тренирам от 1 седмица взех си протеин от този pure-whey-2-27-chocolate-cake и едно бцаа BCAA-BLAST-watermelon взех си и л-карнитин тренирал сьм волеибол 5 години 190см сьм висок и тежа 90 кг вьв краката сьм добре но рацете ми са слаби имам и корем4е и то добро вапроса ми е следния ди си ги пиа редовно да си ходя на фитнес и като ка4а малко маса макар 4е ми трабва само вьв рацете а няма как да стане само там като свьрши протеина и сьм пока4ил маса да по4на да 4истя само за релеф и да махам корем4ето 4е е доста как ви се струва мерси предварително абравих да отбележа 4е волеибол не тренирам от 2 години и малко пове4е

Нарушение на условията за ползване: ползване на цифри вместо букви (4, 6, 8)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 29.01.13 15:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1