29.01.13
18:41
Привет фитнес маниаци!
От известно време позлвам Craze и съм много доволен, уникален продукт. Няма равен, но това съм го споменал в друга тема. Четох из интернет за комбинацията на Craze със Hemavol, който служи само за напомпване. Предполагам, че ще е нещо страшно. Има ли някой, който да е пробвал комбинацията и да сподели впечатления? :)
29.01.13
19:05
от тук се запалих много по този стак и преди 3 седмици ги стакнах двата. Двата продукта адски много се допълват и комбинацията е най-бруталната и маниашка ,която съм тествал до момента.
Препоръчвам стака на всеки.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 30.01.13 05:14.
31.01.13
17:05
Craze съм го пил и бях мега доволен, но като гледaм етикета на Hemavol май ще пробвам комбинацията, защото с толкова азотни съставки сигурно ще гърмиш.
Че ще гърмиш ще гърмиш, обаче трябва да имаш какво да гърмиш :) Като свърша асалта ще подкарам тази комбинация определено !
Колеги, някой да сподели впечатления от комбинацията?!
Питам, защото в чуждите форуми коментарите са противоречиви:
- 60% твърдят, че комбинацията е зверска - фокус, прилив на енергия и много отличително напомпване;
- 40% обаче твърдят, че Craze +Hemavol им идва в повече и след тренировки се чувстват “смазани” и изморени (предполагам, че двата продукта направо “изнасилват” ЦНС);
Та някой в България да е ползвал двата продукта в комбинация?
17.03.13
11:32
Аз ги пробвах и много добре се чувствах. Много индивидуално е как ще ги приемаш и всички останали съставки ,които приемаш в ежедневието. До момента не съм усещал краш ефект от комбинацията и единственото нещо ,за което се сещам е някой да е прекалил с кофеина .
18.03.13
10:43
Мога да потвърдя. Дори и при системна злоупотреба с кофеин от моя страна, нямаше гадни странични ефекти - високо, кръвно, замаяност, гадене и др.
Хемавола е сравнително проста формула - агаматин сулфата действа малко като болкоуспокояващо и в същото време вкарва повече гликоген в мускулите (което значи и повече водно съдържане, съответно наистина има пъмп); в два скупа има и към 5г. цитрулин малат , така че това подсилва ефекта; глицерол моностеарат-а също привлича повече вода в мускула; Alpha-GPC е интересна съставка, подобрява концентрацията и функциите на паметта, IForce твърдят че има и други функции, за които не съм сигурен.
Само нещо друго да вметна - IForce имат много издънки. Преди известно време ги осъдиха в Щатите за това че са слагали синтетични стероиди в три от добавките си. Оказа се, че във 17aPheraFLEX, Dymethazine и Methadrol има DMT /Madol / Superdrol. Просто за “едно наум” ;)
Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 18.03.13 10:44.
06.07.13
17:39
Hemavol не съм пил, но CRAZE вдига летвата next level. :)
Аз свърших една кутия в комбинация с Compete. Доста съм доволен. Аверчетата и те са силно впечатлени. В крайна сметка най-големия чук ще е Hemavol+Craze (flex)
Наслаждавайте се докато се изчерпат количествата, craze вече не съществува. ;)
казано от Valdis на 07.07.13, 01:50:
Хехе, чак толкова ли е сериозна работата ? Според теб заслужава ли си 30те долара craze ?
казано от AgBOKATA на 07.07.13, 11:16:
Хехе, чак толкова ли е сериозна работата ? Според теб заслужава ли си 30те долара craze ?
Нямам идея, не съм го пробвал. Ако не се лъжа, от вчера продажбата му в Щатите би трябвало да е спряна.
08.07.13
17:50
казано от Valdis на 07.07.13, 01:50:
Би ли обяснил защо е спрян от производство? :)
08.07.13
17:52
Чети : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/69082
08.07.13
18:02
казано от Херцог Трън на 08.07.13, 17:52:
Чети : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/69082
Благодарско!
01.10.13
22:17
Охх,това ще е нещо брутално,както не съм ползвал стимуланти отдавна и нервната ми система е fresh,комбинацията от craze и hemavol ще ме откара на whole new level със сигурност ! Дано намеря крейз,че нали уж вече не се произвежда ...
казано от Phxxx на 01.10.13, 22:17:
Охх,това ще е нещо брутално,както не съм ползвал стимуланти отдавна и нервната ми система е fresh,комбинацията от craze и hemavol ще ме откара на whole new level със сигурност ! Дано намеря крейз,че нали уж вече не се произвежда ...
Комбинацията от Hemavol + Craze определено ще е яка помпа ! Пил съм Hemavol самичък и останах доста очарован !
Иначе препоръчвам доста силно това, но го няма по нашите магазинчета :(
В момента го пия и яко кърти !
Ritual + Dilate на ANS Performance.
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 01.10.13 23:21.
02.10.13
11:06
казано от AgBOKATA на 01.10.13, 23:17:
Комбинацията от Hemavol + Craze определено ще е яка помпа ! Пил съм Hemavol самичък и останах доста очарован !
Иначе препоръчвам доста силно това, но го няма по нашите магазинчета :(
В момента го пия и яко кърти !Ritual + Dilate на ANS Performance.
Друго,което ми изплува в ума е комбинация от craze + отделно agmantine,citruline,beta alanine и leucine ^_^
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.10.13 11:31.
казано от Phxxx на 02.10.13, 11:06:
Друго,което ми изплува в ума е комбинация от craze + отделно agmantine,citruline,beta alanine и leucine ^_^
Прекалено скъпо ще ти излезе. Иначе не веднъж съм казвал, че най-добрия лично за мен комплексен бустер е SAN Fierce Domination (поне по етикет).
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.10.13 11:32.
04.10.13
21:50
казано от AgBOKATA на 02.10.13, 11:27:
казано от Phxxx на 02.10.13, 11:06:
Прекалено скъпо ще ти излезе. Иначе не веднъж съм казвал, че най-добрия лично за мен комплексен бустер е SAN Fierce Domination (поне по етикет).
Имаше го в залата ми,нищо особенно,при двойна доза - става :)
казано от bicepcurl на 07.10.13, 18:02:
А какво ще кажете за бустера на Бълк? По съдържание на мен лично много ми допада, но някой пробвал ли го е?
За бустери признавам само Американските. На бълк излиза по-малко дози на същата цена спрямо 1 американски от същия клас.
08.10.13
20:56
казано от bicepcurl на 07.10.13, 18:02:
А какво ще кажете за бустера на Бълк? По съдържание на мен лично много ми допада, но някой пробвал ли го е?
Честно казано аз обичам да си взимам отделни съставки и да си ги добавям към някой бустер,който е по-силен стимулант/енергитик и комбинациите почти винаги стават брутални,но този на бълк си го взе едно приятелче (за пъври бустер) по моя препоръка и ми даде 1-2 дози да го опитам.Честно казано не мислех,че ще е нещо особенно,но наистина работи много добре.Стимулантите вътре са много добре премерени,дават ти тласък за тренировка,но не те изпържват,няма сърцебиене,краш ефекти и бучене като при по-силни бустери.Тренираш доста по-интензивно и определено можеш лесно да изкараш някоя по-тежка тренировка като гръб и крака,без много усилие,заслужава си като цяло.