15.05.05
13:05
Някой от вас ползвал ли е дезодорант който наистина предпазва от изпотяване. Аз съм пробвал на Mennen Speed Stick и на Nivea с талк. И двата вършат работа само против неприятна миризма, но пак се потиш. Ако знаете ниакои които наистина върши работа, кажете.
http://www.bb-team.org/forum/templates/Appalachia/images/topic_move.gif Преместена тема!!!http://www.bb-team.org/forum/templates/Appalachia/images/topic_move.gif
Внимавайте къде поствате!
vanisher
Не може да не се потиш!!! Кво ти пречи да се потиш докато тренираш? Важното е да не миришеш гадно а на свежо. А при добра хигиена колкото и да се изпотиш няма да миришеш лошо ако се изкъпеш веднага след тренировка.
Купи си” Vichy” -стек против изпотяване -железен е ,другото хубаво което знам е дезодоранта на” Биотерм” .Не са скъпи никак,най-много 15-на или 20 лева да са по мои спомени ,а са страхотни !
Callo, не става въпрос за по време на тренировка, а за ежедневието. А тези двата за първи път ги чувам, дано са мъжки. :D Ще ги потърся из магазините.
[quote author=“grafa”] А тези двата за първи път ги чувам, дано са мъжки. :D Ще ги потърся из магазините.
По-скоро са неутрални,миризмата им е толкова лека,че почти не се усеща!Аз затова ги харесвам,че не ми се смесват с парфюма и боди лосиона:)Търси ги в магазините за маркова козметика или в по-хубавите в аптеки (в Санита със сигурност ги има ).Убедена съм,че ще останеш супер доволен !
15.05.05
22:09
tigra значи тоз стек е хубав добре,а дезодоранта на “Биотерм” той е за .... свежест така ли като се изпотиш да не миришеш на гадно а на приятно
защото ти спомена че е с лека миризма и си мисля да не се отнася за “Биотерм”?Светни ме малко по-въпросчето ако е възможно :) ..благодаря
от лични впечатления съм се убедил,че на Dove дезодоранта прави чудеса,макар че не е стикче,води се женски,обаче има миризмата на обикновен сапун - на чистичко, напръсквам си подмишниците сутринта и цял ден си миришат на хубаво,макар и да се изпотявам,потта ми не мирише на лошо
п.с тия стикчета дето спиратта потта никак не са безобидни,защото затварят порите на кожата
Вече се спомена, ама и аз да натвъртЯ, че не трябва да се спира потта, много е вредно. Дори и да има такива продукти, те са направо опасни.
Аз не позлвам нищо освен обикновен дезодорант- Жилет-Арктик айд и с редовно къпане /СЪС САПУН :lol: / мисля, че нямам проблеми.
Но напоследък се замислям, тъй като потенето ми става супер интензивно, а много често съм в контакт с дами/така да се каже :P / и се чудя какво генерално да предприема, че да имам по-умерено изпотяване. Това важи особено при по интензивни и краткотрайни натоварвания. А когато пийна вода, направо имам чувството, че ми излиза през кожата всичката както съм я приел. :)
Миризма съм на 99,9% сигурен, че няма, но все пак...
Какво може да подскажете по въпроса, не вярвам вие да нямате тези проблеми. Ако им обръщате внимание, като мен, дайте ми джокерче. :)
Мерси
/сори, че ти флууднах темата брато, но предполагам, че и на теб ще ти е полезно, това което може да кажат хората/
Сега не я ползвам защото миризмата й се смесва с тоалетната ми вода, но навремето сребристата Rexona ми вършеше чудесна работа (към 5лв струваше).
потта не вярвам да има начин да се намали, всичо си е д обмяната на веществата,хормоните,натоварването.както вече говорихме спирането и не е препоръчително,но поне обезмирисяването можем да постигнем,единственият проблем е че ако си със някаква светла блузка могат да останат кофти петна и да се разбере че си се изпотил,на черни дрехи не си личи,ама то все едно да слезеш в ада,ако лятото си облечеш черно,просто единственото спасение според мен е да не се разхождаш из жегите
[quote author=“Best_Man”]tigra значи тоз стек е хубав добре,а дезодоранта на “Биотерм” той е за .... свежест така ли като се изпотиш да не миришеш на гадно а на приятно
защото ти спомена че е с лека миризма и си мисля да не се отнася за “Биотерм”?Светни ме малко по-въпросчето ако е възможно :) ..благодаря
Действието им е еднакво и на двата продукта ,просто са различни марки :)Точно така се водят-против изпотяване .Казах ти двечките,за да можеш да си избереш.На което и да се спреш,ще останеш супер доволен!
Всичката друга евтина смрад,която се продава по магазините не струва !Оставя петна по дрехите ,не предпазва ,понякога предизвиква алергии по кожата и т.н .Не се залъгвай,че някой боклук от 5-6 лева ,ще те спаси-няма !
18.05.05
13:39
Момчета какво се оплаквате незнаете какво значи потене имам едно приятелче което страда от прекомерно потене говоря ви навсякаде под мишници по главата по краката по ръцете направо като облече тениска буквално става вир вода на ден се преоблича по 5-6 пъти къпе се по няколко пъти налага му се почти винаги да ходи със дълги ръкави пробвал се всякаква козметика против потене от америка му носеха разни неща но нищо не помогна по едно време се беше сринал психически да не можеш тениска просто неискам да си помисля кво му е било та сега техните го пращат в германия за операция по регулиране на потните жлези добре че родителите му имат финансова възможност за това така че стискаите палци да се оправи
той добре че има потни жлези,аз гледах някакъв документален филм за хората които нямат,малей представете си,като кучетата,с изплезен език...та много лошо,тия хора лятото никъде не могат да мръднат,трябва да обикалят с едни костюми като космонавти,и май наистина от наса бяха разработени,така че радвайте се че можете да се потите
[quote author=“waterpolist”]Момчета какво се оплаквате незнаете какво значи потене имам едно приятелче което страда от прекомерно потене говоря ви навсякаде под мишници по главата по краката по ръцете направо като облече тениска буквално става вир вода на ден се преоблича по 5-6 пъти къпе се по няколко пъти налага му се почти винаги да ходи със дълги ръкави пробвал се всякаква козметика против потене от америка му носеха разни неща но нищо не помогна по едно време се беше сринал психически да не можеш тениска просто неискам да си помисля кво му е било та сега техните го пращат в германия за операция по регулиране на потните жлези добре че родителите му имат финансова възможност за това така че стискаите палци да се оправи
А дано...
За плуването по този повод се сетих, някой казват на шера- “Единствения спорт в който не се потиш” :D
*сори за офф-а :)
ненам дефект ли сам ама от някои рулони против изпотяване се потя като зжеер:) на некои др слу4вало ли ми се е??
[quote author=“StaRkY”]ненам дефект ли сам ама от някои рулони против изпотяване се потя като зжеер:) на некои др слу4вало ли ми се е??
Ми аз по-принцип си се потя така... :) А ролони не ползвам, но нищо чудно. Особено ако са някакви скапанаци...
КАрай... ползвай банята по-често. :lol:
05.06.05
19:46
Аз ползвам скъпи сухи дезодоранти, но пък знам че вършат работа. Отиваш в парфюмериен магазин питаш за сух дезодорант и си избираш. До сега Boss, Celvin Klein, La Coste съм ползвал, все действат безотказно. Не се потя и мирише само на хубаво. 20-25 лева струва един.
26.07.05
16:26
има една нова козмети4на процедура като за вас мом4ета .
надявам се 4е сте 4ували за ботокса които се бие против бръ4ки(Ботокс - Ботулинов токсин БТX е лекарство, което е произведено от бактерия която много рядко причинява ботулизъм – хранително натравяне.
Ботокса не е жив, а представлява протеин, който отслабва или дезактивира мускулите. ВТХ е мощен токсин, който блокира невромускулната трансмисия в областта в която е инжектиран. С други думи, той блокира съобщенията които се изпращат от нерва до мускула или до потната жлеза, и следователно той може да спре мускула или жлезата да изпълнят своята задача.
ВТХ е още един пример как природни продукти се използуват за медицински цели: така например гъбичките произвеждат пеницилин, вирус при кравите предпазва от дребна шарка, а растение произвежда отровата дигиталис, която милиони пациенти приемат ежедневно при сърдечни заболявания. При съвременното биоинженерство е възможно определена бактерия да произведе необходимото лекарство за лечение на дадено заболяване.
БТX е много мощен токсин при висока концентрация , но при малки количества безопасността е гарантирана. След инжектиране на мускула , първите резултати се виждат най-рано след 48 часа, а пълният ефект е видим след 2 седмици. Една от добрите черти за безопасността на Ботокса е ,че пълното възстановяване на мускула се постига след определено време. Това възстановяване на дейността на мускула се дължи на способността на тялото да се самовъзстановява като формира нови трансмитери, които реактивират мускула.
БТХ е ефикасен за третиране на бръчки на лицето. Значително подобрение се наблюдава при бръчките на челото и пачи крак около очите. Няма странични ефекти освен дискомфорта от убождането при инжектирането. Продължителността на ефекта при бръчките на челото е приблизително 17 седмици. )
Новата процедура е 4е са6тия ботокс (които се описва по -горе )
се разрежда горе долу около 7 пати пове4е от този за литцето и се бие в подмишниците или дланите ( само на тези две места )
и предотвратява въобште появата на пот( не се потите на третираните места)
ефекта трае около полувин година .
П.С дано сам ви помогнала :)
28.07.05
17:08
само да не мириши иначе аз ако тренирам и не се изпотя ще се отчая :) dove са най-яки
дезедоранта може и да се ползва и от маже.мерише супер свежо и никога нямя да усетиш да мерише на пот е поне не от теб
а и си купи и сапуните на дав ако ползваш душ-гел пак.ккожата се хидратира и става супер гладка.
абе аз сам очарована от тях само шампоаните не им ползвам ама щото косата ми е сложна работа