Тренировка за прасец вкъщи

30.01.13
18:13

Понеже бедрата ми доста бързо дърпат, от доста време клякам тичам, и имам добре развита горна част, обаче прасците ми се губят, защото по рождение имам много широк таз.... и днес реших да започна да Акцентирам само върху прасците, и тренировката ми беше следната:

10 Серии повдигания на пръсти до отказ , негативната част бавна, позитивната бърза
30мин скачане с собствена тежест , без въже на височина

Доста ги нацепих, но не-знам дали тази тренировка не е доста тежка и да не ги претоварва?

30.01.13
20:35

В домашни условия ли тренираш? Ако е така то стъпи с предната част на стъпалото си на някое малко по високо място, примерно на прагчето на вратата. За да може да снижаваш петите си по надолу когато си тренираш и прасците. Ако имаш някакви тежести- гири, дъмбели и прочие, вземи някои от тях за допълнителна тежест. Или вземи някоя здрава раница и я напълни с тежести и я носи докато извършваш упражнението.
Ако имаш щанга (ако тренираш във фитнес) тя е доста подходяща при тренировката на прасци, просто я хващаш и си надигаш. Даже я предпочитам пред калф- машината.
Иначе зависи си и какъв ти е гена. Някои хора колкото и да тренират, просто прасеца им не нараства много. Пък и мисля, че той най- бавно си растеше като мускул. Мисля, че от бягането по скоро ще ти се оформи прасеца, отколкото да ти стане по обемист.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1