31.01.13
12:21
Здравейте! От днес започвам първия си цикъл със Тест.Ентантат на ГМ ПФАРМ...На 20 години съм,тегло 74 килограма,със много бърз метаболизъм,тренирам от 4 години,като през тези 4 години,4 месеца тренирам и 2 почивам и следователно по-голяма част от натрупаното през четирите месеца пада,след като прекъсна за 2,общо взето съм много запален,просто университети,преди-даскало и най-различни неща са ме карали да прекъсвам временно,а не да съм постоянен във залата.Сега тренирам вече около 4-5 месеца сериозно,бях твърдо против стероидите,просто преди 1 седмица стана горе долу на шега всичко,взех си 7 флакончета тест.ентат като понеделник и четвъртък ще си бия по 1мл,общо на седмица по 2мл-1 флаконче.Това ще ми стигне за около месец и половина.Взел съм си също за излизане и 6 ампули станозолол,за около 3 седмици(поне така знам,че се бие по 2 на седмица)...Чувал съм,че цикъл само на ампули не е цикъл,трябвало и хапчета,вероятно много от вас ще ме посъветват същото,съгласен съм но просто искам по лек цикъл като за първи...Незнам много са сайта кое къде се споделя и поства,вероятно съм уцелил правилния раздел за тези неща..Тук ще си споделям и дневника за целия ден,ядене-тренировка...Благодаря предварително за мненията относно цикъла...Не съм ви питал нищо конкретно,просто за информация от разбиращи хора още някакъв съвет.
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 31.01.13 12:22.