Търся съвет - препоръчайте ми протеин

31.01.13
18:04

Дано не съм сгрешил раздела.Искам да ми препоръчате някъкво протеинче,защото не съм запознат.Четох из форума,но друго си е някой който разбира да ми каже лично :П . На 22 години съм,66 килограма,1.70 височина.Стаж във фитнеса имах 7месеца,след това боледуване много тежко и свалих до 66 килограма(14дена не бях ял нищо).След това започнах стреет фитнес 3/4 месеца колкото да минава времето и сега пак ще почвам сериозно фитнес(ако нещо не се случи разбира се,живот и здраве).Бих искал да ми препоръчате някакъв протеин,казеин или каквото и да е за покачване на ММ. До сега съм пил някакви триматрикс и бях доволен честно казано.Сигурно ще го комбинирам с глутамин. Пил съм и някакъв геинер на био теч.Размер на паричките ми е 70/80лева. Мерси предварително,извинявам се за грешките и ако не е мястото на темата в този раздел.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1