01.02.13
12:04
Здраствуйте ,сладури и сладурки от доста време мятам погледчета в това форумче някъде от 3-4 месеца ,но чак сега се престраших да пиша .
Нека се представям първо казвам се Елизабет и съм на 17 години от странна на баща ми съм рускиня а майка ми е българка . Голямо диване съм падам си по екстремните неща като скок с бънджи,гмуркане . Обичам спорта и активният начин на живот , обаче както повечето тийнчета и аз покрай пубертета доста напълнях и в момента се опитвам да върна предишната си форма по възможно най-добрият и безопасен за здравето ми начин . Нямам намерение да гладувам ,обичам да ям сладко то е най-големият ми порок :D :D всичко друго ,не ми е проблем обаче без сладко направо ритвам камбаната :D :D . Искам освен да отслабна да си оформя тялото и да направя леки мускули ,мразя жени на които им се виждат кокалите и не искам да изглеждам като токущо издрана кокошка :D :D . Основно съм се занимавала с тенис и това е за съжаление трябваше да прекратя тренировките си :( . В момента ходя 2 пъти седмицно на тае-бо страхотна тренировка е :D нищо ,че след това едвам си казвам името но ми действа много положително . Тази седмица има едни женски проблемчета :D :D и нищо не ми се прави ,но от другата седмица започвам да ходя и на фитнес . Намерих един много хубав фитнес с инструктор и смятам от другият Вторник да отида след училище . Две приятелки искат да идват с мен обаче на мен ми е по добре когато съм сама защото се концентрирам по лесно иначе става манджа с грозде :D . Ще се радвам ако получавам съвети и критики за тренировките ми и режимът ми попринцип съм добро дите :D и приемам критики стига да е конструктивна , а не без грам смисъл защото тогава ставам като малко змийче :D .И последно да спомена обожавам скандинавци <3 <3 голям сърцетуп ми правят :D а Дания и Швеция са ми любимите държави <3 :D . Хайде сега да си споделя и целите и да бягам защото трябва да се оправям за училище :D
1 Искам да отслабна и да се оформя
2 Да подържам след това сваленото тегло
3 Да намаля сладкото
Да лъда здрава
Днес нищо не съм закусвала ,нито съм тренирала просто корема много ме боли и нямам сили за нищо :( . Сега за обяд смятам да хапна картофена супа а за училище ще си направя сандвичи от пълнозърнест хляб с филе,домат и краставица . :D ако пък не успея в училище ще изтичам до магазина и ще си взема кисело мляко :D :D .
И последно нямам навика да пия много вода случвало се е на ден да изпивам едвам 3 чаши вода а знам,че е хубаво да се пият 2 литра вода аз 3 чаши едвам пия пък какво остава за 2 литра :D просто се чудя как да пия повече вода майка ми вечно ми дрънка ,че някой ден ще се обезводня обаче аз си знам мойта :D . Днес съм си напълнила едно шише с вода щ видим от него колко ще изпия :)
Ми това е от мен сладури засега защото урокът по Химия ме зове :D
Целувки на теб и тебе абе целувки за всички <3 <3 :D :D