01.05.13
22:53
Хихи, това звучи като платена реклама, нооо наистина много се радвам, че ме похвалиха! Има още работа, но вече активирах достатъчно добре корем, “плешки” и тн! Просто нещата вече стават с по-малко зор. А след време още по-добре и така...
ХРАНАТА:
Закуска: много палачинки със сладко от сливи; много чай
Следобедна: малко салата и мъничко парче домашна питка със сирене
Вечеря - голяма салата, неовкусена - маруля,краставица,домат,репичка;
3 кюфтета;
солидно парче питка със сирене
Късна вечеря: 4 цели кивита, 1 банан. малка шепичка суров бадем, 4реда шоколад (giggle)
И днес изпих наистина много вода...
///ооо, чак ме е яд, че хубавото ми трениране отиде на задна страница :D
Мнението беше редактирано от white-peacock на 01.05.13 22:56.
02.05.13
16:24
Закуска: ужасно много плодове - ягоди, киви, ананас, грейпфрут .. домашни сладки
<
<леко раздвижване, quiet cardio (fitness blender)>>
Обяд: много салата, 2 свински пържоли, супа топчета; малко питка със сирене
<
<разходка>>
Сега (16:30) - 1/2 шоколад, козунаци, ягоди...
Абе джънк е яко на лице, ама не си го слагам на сърце (воала!);
След малко ще ходим на гарата и късно вечерта ще съм във Варна. Там по-малко ще ме дебнат изкушения и, разбира се, ще си продължа тренирането : )
Мнението беше редактирано от white-peacock на 02.05.13 16:25.
08.05.13
19:11
Ето ме и мен отново! Върнах се от почивката във Варна, страхотно си изкарах, движение във фитнес - само 1 път, но затова пък яко вкъщни тренировки. Имах достъп до компютър и интернет, но нямах много желание, по цял ден бях навън, та затова не писах. Открихме с приятелите страхотно място във Виница и си направихме прекрасен целодневен пикник сред природата.
Храната през ваканцията беше прилична, отвори ми се апетит и за мръвки, да не повярва човек!, обаче и за домашни кексове. Направих един много вкусен, но не си го слагам много на сърцето. А тахан с мед - в изобилие...
Пиша, за да се отбележа, че още ме има.
И за да ви помоля да вземете участие в един тест, защото това ми трябва за оценка - тук.
Много ще съм ви благодарна!
Ще се старая да се вписвам тук и там, но точно този месец ще ми е много натоварен, много изпитвания имам, много нещо! Петък ще летя и из чужбина, та пак няма да съм много редовна. :)
Здравейте!
Искам да ви попитам какви са хранителните стойности на брашното то рожков!В 100 гр колко мазнини, вълехидрати и белтъчини има и калории?
Не успях да открия нищо в нета по този въпрос.
Благодаря!
Всичко добро!
:)
03.06.13
16:12
казано от Сияна Стоилова на 25.05.13, 14:12:
Здравейте!
Искам да ви попитам какви са хранителните стойности на брашното то рожков!В 100 гр колко мазнини, вълехидрати и белтъчини има и калории?
Не успях да открия нищо в нета по този въпрос.
Благодаря!
Всичко добро!
Късно отговарям, но не знам. По-добре харесайте някоя страница на био магазин във фейсбук и питайте там...
Минавам да споделя, че карам предимно на сурова храна, позаяквам, и просто не си водя дневника, защото явно не съм от хората, на които воденето на дневник им влияе добре.
Иначе не прегрешавам често, пестя парички (даже се класирах за европейска) и днес инвестирах в какаова паста и какаови зърна - малко са странни на вкус, но съм го решила - bio all the way!
Понеже знам, че във форума по- се оценяват подобни рецепти, ето на’:
Сурово кремче от ягоди,банан и чиа-гел. Добавила съм и 1чл мака за полезност : )
И да се отчета (oh the irony) досега съм яла само череши + това кремче. Дали до края на вечерта ще съм все така сурова?
Обичам лятото (sun)
(и плодовете)
Мнението беше редактирано от white-peacock на 03.06.13 16:13.
Здравейте!
искам да ви попитам сутрин след кардио треноровка добра закуска ли са плодовете?Какво мислите за схемата аеробна тренировка 10- - 15 - 12 мин, за колкото имам време 1 чаша толва вода, след час 1 - 2 плода след 1час и 30 мин- 2ч. - вода , след 30 мин. обяд след 2часа и 30мин силова трен. - вечеря :)
Въпроса ми е най - вече какво мислите за плодовете като закуска след тренировка на гладно сутрин?
Благодаря!