Избор на фет бърнър

05.02.13
16:00

Тренирам по 5 пъти седмично, като след всяка силова тренировка правя кардио тренировка и съм регулирал диетата си. Свалих доста килограми, но съм запекъл на последните 4-5-6 килограма и търся съвет за подходящ продукт, който да ми помогне да постигна целта си. Изчетох доста по темата и съм сигурен, че не искам да пия липотропен бърнър заради ниския ефект, а пък и съм пробвал с на BioTech и не свалих повече от 1 кг., който най-вероятно си беше продукт на усиленото кардио и балансираната диета така или иначе. За това моля да ми препоръчате ефикасен термогенен бърнър, защото е пълно с продукти на пазара и искам да бъда ориентиран към правилния. Вниманието ми беше насочено към Hydroxycuts Hardcore на MuscleTech и Animal Cuts на Universal. Моля за мнения за тези и други продукти, които биха ми помогнали. Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.02.13 15:57.

БО

05.02.13
17:21

Разгледай AX Slim FX и Amix Thermocore. :)

05.02.13
17:27

Хидроксито е доволен продукт .Предлагам ти да пробваш от него, всички отзиви са доста положителни.Навсякъде обаче препоръчват приема на две опаковки при почивка от 1 седмица между двете.

Успех

Мнението беше редактирано от SprateXtream на 05.02.13 17:27.

05.02.13
20:19

Благодаря! Мисля да пробвам Хидроксито, наистина намирам много положителни отзиви! Ще споделя при успех :)

06.02.13
18:43

аз изпаднах в такъв застой като теб.бях на калориен дефити -300,направих ги -500 и сложих втора сесия кардио в 3 дни от седмицата.и излязох от застоя :)

Мнението беше редактирано от Juls на 06.02.13 18:44.

07.02.13
15:54

animal cuts +1. Свалих около 4-5кг за месец с негова помощ и ми дава много енергия ... на кардиото се пръскам :)

EP

08.02.13
12:21

SlimFx е твоят избор. Супер потискане на апетита, приповдигнато настроение и много енергия с това ще го запомня.

14.03.14
01:11

Здравейте,тренирам след 18-19 часа ,защото работя от 8 сутринта до 5-6 вечерта.Какъв фетбърнър да избера,който да не ми пречи на съня,защото си лягам към 22:30-23:00 и да не ми потиска апетита,защото и без това не съм с голям апетит?Смятам да правя кардио 20 минути преди тренировка и 20 минути след тренировка.Ще тренирам по 4 или 5 пъти на седмица.А и ако има някакво значение аз съм на 25 години...

Аз лично сигурно и след термогенен бърнър ще спя без проблем, но в твоя случай избор на липотропен би било добра идея.

14.03.14
14:18

Или заложи на ALCAR, който също не пречи на съня.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1