06.02.13
23:44
Здравейте Почивам си след тренировка и вечеря Слушам Helloween If I Could Fly и реших защо и аз да не си направя една регистрация във форума въпреки че съм абсолютен аматьор и новак и съответно дневник
Казвам се Стоян на 30 години съм Висок около 192 3см и тежа около 70кг Човек усеща живота желанието за промяна когато започне да губи нещо
Някъде в средата на декември седящ на стола на работа опитвах да поема въздух Уви без успех Уж вървя по двадесетина минути сутрин за работа и вечер пак толкова Трябва да имам въздух тцък пак не стана Секундите си текат Колко интересен финал на нещата Евентуално ако бърза помощ закъснеят към 15 на минути интересно Пореден опит за въздух - без успех Гледам да не правя много движения Погледа ми попадна върху тютюна и хартийките Спомних си че са вредни то забравя ли се Разширяват дробовете Това беше най-бързо свитата ми цигара до сега в живота ми Дърпам си от цигарата дано се получи Хах машинката заработи Винаги съм казвал спирам цигарите и на следващият ден не пуша 1 2 месеца без цигари някакви наченки на тренировки но уви организма се захабява въпреки това
Че това е историята Това е краят
А тук започва началото
Със сигурност нищо интересно за повечето но опита на другите винаги е полезен на някой с нещо
От средата на декември до 07 01 2013г
Четене из форуми сайтове теглене на програми за тренировки хранителни режими
Всичко е почти безсмислено не направих нищо както пишат хората е така е направо към направените от мен за мен изводи и наблюдения върху себе си
Изводи
Прекалено тежки начални тренировки малко загряване неправилно изпълнение на упражненията Като цяло всичко присъщо за всеки новак
Поради не натренираност на тялото правех по 20 25 лицеви упори и до там Което се дължеше на първоначална сила със смесено неправилно изпълнение
Няма смисъл от повече писане
Травми
За късмет нищо не се случи
Приемам начална дата 07 01 2013г на тренировките просто любимо число
Желание за фитнес зала
0
Период 07 01 2013г 07 02 2013г
Тренировки
Понеделник Сряда Петък
В началото на периода правих всеки ден аеробни тренировки след работа и след основните тренировки за мен това което ще напиша после си е тренировка за вас даже и загрявка не е
След първоначалната сила която имах мускулите ми сякаш се събудиха и омекнаха и едвам можех да направя 5 6 лицеви опори много странно
Травми
Претоварване на дясното коляно след изпълнение на напад и клек със собствено тегло
Спрях за една седмица каквито и да е тренировки за крака дупе и аеробни Доста добре ми се отразява
Директно си минавам към днешният ден
06 01 2013г
07 45ч Ставане от сън
08 00ч Закуска
3 шоколадови бонбона
2 двойни сандвича със свински бузки маргарин и луканков салам
1 банан
1 таблетка магнезии с 1 литър вода По препоръка на доктора за стави и мускули
09 00ч 12 30ч Чай с мед ядки киви не се ограничавам като цяло с нищо каквото ми се яде
12 30ч Обяд
4 Бъркани яйца със салам и кренвирш за грамаж не ме питайте ям колкото ми се яде доволно е
ориз с гъби
половин руло с вкус на ягода
задължително чай.
15 00ч Закуска
Кисело мляко 3,6 с мед и 2 кивита
17 30ч Кафе късо без захар по навик само преди тренировка
18 30ч Тренировка
19 30ч Край на тренировката 2 лъжици мед
20 30ч Вечеря
2 скумрии на фурна 1 пиперка печен лук около 6-7 филийки хляб
23 30ч Смятам днеска да си направя 1 сандвич със сиренце и 1 със свински бузки Двойни разбира се
00 00ч Надявам се да съм легнал
Тренировка
Упражненията които правя за сега са най-простите и все известни Коремни преси лицеви опори клекове напъд
Много добре ми действа да не кажа отлично да размествам местата на упражненията Трета тренировка мисля че ги въртя супер е
Не се чувствам изморен след тренировка даже ми действа супер отпускащо Искам да увеличавам повторенията или може би сериите но мускулите ми не издържат толкова все още Ще я карам бавно но славно
10 15 мин стречинг упражнения за разтягане загряване подготвяне на дишането
3х5 Лицева опора каро
3х15 Коремна преса - свити колене.
3х8 Стандартна лицева опора.
2х15 Странични коремна преса.
1Х15 Преса за долната част на корема
3х15 Клек със собствено тегло.
2 3мин Отпускане след тренировка
Интересното е че се събрах в 1 час днес
- Желание за фитнес зала
0
Травми
Малко резервиран бях към клековете днес заради коляното но нямаше проблем
Изводи
Има промяна оформят се мускулите май сложих и бузки и цвят Явно и външно се променям колегите и познати го забелязват Явно имам успех в начинанието
Лека вечер от мен Доста четене но така е извинявам се Приемам всякакви критики и забележки за които благодаря
Темата беше редактирана от Kenshin на 07.02.13 00:09.