дОБАВКА С ИЗТЕКЪЛ СРОК

09.02.13
00:16

искам да попитам имам една добавка WINNIG EDGE na vitalSport 44 pack-a (vitamini , ne6to podobno na animal pack) въпроса ми е - срока е изтекал преди 4 месеца има ли някаква опасност за мен ? консултирах се с няколко човека и ми казаха по-принцип нямало опасност .аз знам само за протеините,че не им пречи ако е изтекъл срока! моля ви кажете ми , за да не си имам проблеми :):):)

09.02.13
00:52

На 16 наблягай повече на тренировки, не на добавките ... Въпроса ти не е за този раздел

Не те съветвам да приемаш този продукт. Неизвестна марка, неизвестен продукт, съхраняван при неясни условия - проблеми вероятно няма да имаш, но моят съвет е да си спестиш този риск.

Моля те, не си позволявай да пишеш на латиница и да заменяш буквите с цифри. В този форум уважаваме българския език.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1