09.02.13
12:55
Имам впредвид вредата въррху сърцето , белия дроп и черния и бъбреците.
Значи аз си ям само домашна храна , шото имам 20 лева джобни на седмица и не ми се дават 3-4лв за дюнер да се наям и не сам само аз така , пия по поливнка бира на седмица (да го пишеме безвредно) .Цигарите е ясно че винаги вредат , тва не е нужно да го оточнявата в коментарите . Това което съм забелязъл е че стрсът и напрежението е нещото което вреди най-много , повече от наркотиците даже ако е постоянство , защото има много хора около 40 (както и ваши познати например) които са хващали рак на това и онова и пушат и пият колкото монахиня .А примерно има утрепки като клошарите кооито по цел ден знаете кво прават и колко мизерен живот живеят и ги надживяват с по 10 години , което не е малко . А пият наливна водка и мастика и пушат поне 15 цеигари на ден почти , които и те са най долнопробните. .Това което искам от вас е да ми напише адекватен отговор , некой който е по лекар така и не е заклет враг на пушачите , вредата на 5 цигари на седмица ( по 1 на ден макс пуша не сичките за ден) . Тичам от време на време в парка заради църцето а не заради килата шото немам проблем и с тях. Според мене лично е почти нулева вредата , защото с друго не се трова като си имате в предвид!!
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.02.13 13:06.