Премахване на синини?

10.02.13
12:22

Искам да попитам много често ми се случва да получавам удари по краката и вследствие от това ми излизат едни ужасни синини ( не мога да се гледам) има ли някакво средство с което поне мога да намаля видимостта им ... или си оставам с тях докато не минат ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 10.02.13 15:04.

10.02.13
12:37

Чувал съм за картофи.Намачкан суров картоф върху синината за около 15 мин.Не съм пробвал,не знам дали действа.
От какво са тези удари?Ако можеш да ги избягваш най-добре :).

Виж и за Хепароид или нещо от сорта.

Мнението беше редактирано от Васил Р на 10.02.13 12:41.

10.02.13
14:09

affinitone max factor :D и никой няма да ги забелязва ...

В залата някой често отнася някое по-здраво в лицето и прибягваме до невероятното чудо на медицината - слънчогледово олио. Опитай да нанесеш възможно най-бързо с памук малко олио на удареното място и мисля, че ще се изненадаш от ефекта.

Heparoid е наистина добра идея.
Troxevasin също е добър вариант.

12.02.13
15:34

Благодаря на всички за идеите, смятам да пробвам всичко....без афинитона :D :D

17.02.13
16:11

Аз ползвам троксевазин и ми помага.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.05.13 15:04.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1