Зов за помощ!

FA

02.05.04
13:07

Здравейте! Аз съм висок 175см., но тежа 91кг.и искам да отслабна и да стегна това скапано тяло. Опитвал сам какви ли не диети, но нищо, свалям и после качвам яко. Дори сам стоял две седмици и половина само на вода и после пак качих и то много. Просто тялото ми е склонно към напълняване. И аз вече го мразя. Искам да попитам (защото нямам пари за да си взема личен треньор), какви опрайнения трябва да правя във фитнеса?

Погледни http://begin.bb-team.org/.

03.05.04
16:28

....и не си мрази тялото. Това е най-добрия инструмент за постижения, който някога си притежавал. Трябва да се научиш да го почиташ, да се грижиш за него и да го използваш и чак тогава то ще ти се отблагодари! 8)
Прочети цялата страница, на нея има много полезна информация. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1