10.02.13
18:14
Значи здравейте на всички ! На 14 години съм, висок съм 1,79 и съм 60 килограма..искам скоро да започна с фитнес..ако може да ме насочите по правилния начин, или да ми помогнете с нещо ще съм много благодарен ! нещо ако може начален старт да ми дадете..защото просто нищо не разбирам как да тренирам в момента ! :) Разполагам с ластици за трениране..но не знам дали ще са ми нужни !
Темата беше редактирана от Мартин Атанасов на 10.02.13 18:27.
10.02.13
21:40
Здрасти. Щом си начинаещ можеш да се пробваш да започнеш с кръгова тренировка за цяло тяло във фитнеса - при нея натоварваш всяка мускулна група. http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti ето ти един линк, към програма, която би могла да ти свърши работа.
Ластиците мисля, че вършат работа повече за street fitnes-а, там се набляга на упражненията със собствено тегло, а ластиците ти помагат да се улесниш когато не можеш да ги изпълниш пълноценно, а впоследствие да увеличиш натоварването, когато собствената тежест ти идва малко.
11.02.13
09:15
Много ти благодаря ! Още тази седмица започвам..имаше няколко човека, които ми казват да чета в сайта, но аз от вчера имам регистрация и ти единствен ми помогна ! Много ти благодаря отново :)
11.02.13
10:09
Е то нали затова е форума - да си помагаме :) Ако имаш още някакви въпроси относно тренировките - питай смело, ако мога ще помогна.
Мнението беше редактирано от gazena gadinka на 11.02.13 10:10.
12.02.13
09:01
М да..за това е форума, но никой не помага (освен ти)..и много ти благодаря ! :)